Gårdarikesvägen 34, Ramdala

Tomt, 854m2 Pris: 595 000 kr

2 st byggklara tomter på attraktiva Trummenäs

På attraktiva och trevliga Trummenäs erbjuder Movehome/Trivselhus 2 st tomter med bra läge. Den ena med adress "Gårdarikesvägen 34" är på 854 kvm och den andra ligger på "Gårdarikesvägen 36" och är på 898 kvm. För att se villor ur Movehome/Trivselhus sortiment, besök www.trivselhus.se / www.movehome.se och låt dig inspireras!

Tomt

Tomtarea 854 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Karlskrona Säby GA:6, Karlskrona Säby S:3 Avtalsservitut Elledning; Avtalsservitut Kraftledning Planbestämmelser:Fornlämning , Detaljplan (2012-11-22)

Övrigt

Tomterna säljs för Trivselhus räkning och ska därför bebyggas med valfritt Trivselhus/ Movehome-hus. Önskar man bygga med annat fabrikat utgår vite. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Säby 4:54

Adress

Gårdarikesvägen 34 - Ramdala

Kommun

Karlskrona

Tomtarea

854m2

Område

Trummenäs Udde

Utgångspris

595 000 kr

697 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mats Petersson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Mats Maila mig

Extra kontaktperson

Sandra Steen

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Sandra Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Gårdarikesvägen 34, Ramdala

Tomt, 854m2 Pris: 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Taxeringsvärde:

426 000 kr varav mark 426 000 kr

Skattesats:

34.61

Byggnad

Tomtarea:

854m2

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola