Gårdarikesvägen 34, Ramdala

, 854m2 Pris: 595 000 kr

2 st byggklara tomter på attraktiva Trummenäs

På attraktiva och trevliga Trummenäs erbjuder Movehome/Trivselhus 2 st tomter med bra läge. Den ena med adress "Gårdarikesvägen 34" är på 854 kvm och den andra ligger på "Gårdarikesvägen 36" och är på 898 kvm. För att se villor ur Movehome/Trivselhus sortiment, besök www.trivselhus.se / www.movehome.se och låt dig inspireras!

Tomt

Tomtarea 854 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Karlskrona Säby GA:6, Karlskrona Säby S:3 Avtalsservitut Elledning; Avtalsservitut Kraftledning Planbestämmelser: Fornlämning , Detaljplan (2012-11-22)

Övrigt

Tomterna säljs för Trivselhus räkning och ska därför bebyggas med valfritt Trivselhus/ Movehome-hus. Önskar man bygga med annat fabrikat utgår vite.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Säby 4:54

  Adress

  Gårdarikesvägen 34 - Ramdala

  Kommun

  Karlskrona

  Tomtarea

  854m2

  Område

  Trummenäs Udde

  Utgångspris

  595 000 kr

  697 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Mats Petersson

  Fastighetsmäklare

  0705-14 84 85

  mats.petersson@lansfast.se Läs mer om Mats

  Extra kontaktperson

  Sandra Steen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-49 66 76

  sandra.steen@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Visning

  Är du intresserad?

  Gårdarikesvägen 34, Ramdala

  , 854m2 Pris: 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  426 000 kr varav mark 426 000 kr

  Skattesats:

  34.61

  Byggnad

  Tomtarea:

  854m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola