Klampargatan 4b, Hudiksvall

, 6 rok, 113m2 + 24m2 Pris: 2 250 000 kr

Centralt läge i attraktiva Åvik! Lättskött villa i del av parhus med bla fjärrvärme. Här finns 2 badrum och många sovrum som går att disponera om efter behov. Balkong med havsutsikt utmed huset samt uteplats med sol hela dagen. Gångavstånd till både tåg- och busstation. Dagis finns ca 125 m bort.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Övervåning Välkomnande hall med plats för upphängning och förvaring som öppnar upp mot trappa, vardagsrum och kök. Ljust laminatgolv, ljusa tapeter, vitmålat tak och sidoljusfönster intill ytterdörren ger ett ljust och rymligt intryck. Vardagsrum med dubbelfönster, ekparkett och tapet. Intill vardagsrummet finns ett mindre rum som går att använda som kontor/klädkammare eller enkelt öppna upp för större vardagsrum. Kök med matplats för ca 8 personer. Ljust laminatgolv, tapet, vitmålat trätak och utgång till balkong med havsutsikt. Arbetsköket har mörka luckor nertill, vita luckor upptill samt vita vitvaror. Utrustat med spishäll/ugn, fläkt, diskmaskin sam kyl och frys i full höjd. Nyrenoverat badrum med Marrakechklinker med golvvärme, kakel, och vitmålat trätak. Utrustat med badkar, tvättställ, WC och handdukstork. Sovrum med ljust laminatgolv, tapet, vitmålat trätak och en garderob. Sovrum med ekparkett, tapet och vitmålat trätak. Nedervåning Nedervåningen har en egen hall med utgång till gården och uteplatsen. Här finns plats för upphängning och förvaring alternativt en kontorshörna. Ljust laminatgolv och tapet. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och hel garderobsvägg. Laminatgolv och tapet. Mindre sovrum med ett fönster, laminatgolv och tapet. Intill sovrummet finns ett mindre rum med ett fönster och plats för klädförvaring eller kontorsplats. Dessa två rum går att öppna upp till ett större sovrum eller om man önskar ett till allrum med fönster mot trädgården. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet utrustat med dusch, tvättställ och WC. Tvättstuga med bra förvaring, bänkyta, klinkergolv och väggar med kakel och våtrumstapet. Utrustad med tvättmaskin och ho. Sovrum med laminatgolv och tapet. Detta sovrum saknar fönster med har en stor klädkammare/förråd i anslutning. Möjlighet att öppna upp mot ett annat sovrum alternativ sätta in ett högt placerat liggande fönster mot det sovrummet för att få in dagsljus.

Tomt

Tomtarea 223 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Kallörråd på gården

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1984

Renovering av badrum 2015.

Uppvärmning

Fjärrvärme (ca 90-tal)

TV & Internet

TV-antenn.ADSL. Fiber finns i gatan precis utanför.

Uteplats/Balkong

Balkong utmed huset om ca 15 m² med havsutsikt, läge öster. Uteplats med trall i öster.

Bilplats

P-plats finns på gården. Huset har tidigare haft garage som nu är omgjort till sovrum. Detta går givetvis att återställa.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Avtalsservitut Vatten-Och Avloppsledning; Officialservitut Väg Planbestämmelser:Stadsplan (1988-08-31)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Lör 18 Nov 14:00 - 14:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Åvik 20:16

Adress

Klampargatan 4b - Hudiksvall

Kommun

Hudiksvall

Typ

2 plan i souterräng

Byggår

1984

Boarea

113m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

24m2

Tomtarea

223m2

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Hudiksvall-Åvik

Utgångspris

2 250 000 kr

19 912 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Välkommen på visning! Sms, maila elller ring mig på 070-694 30 28 och meddela att du kommer..

2017-11-18 14:00:00 2017-11-18 14:30:00 40 Bostadsvisning Klampargatan 4b, Hudiksvall 61,7201090721409, 61,7201090721409 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Klampargatan 4b, Hudiksvall

, 6 rok, 113m2 + 24m2 Pris: 2 250 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

32 944 kr/år

Försäkring:

4 164 kr

Hushållsel:

6 600 kr

Uppvärmning:

15 600 kr

Vatten/avlopp:

5 280 kr

Renhållning:

1 300 kr

Pantbrev:

6 st om totalt 1 615 000 kr

Taxeringsvärde:

1 150 000 kr varav mark 334 000 kr

Värdeår:

1984

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.29

Byggnad

Tomtarea:

223m2

Grund:

Suterräng

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Betongtegel

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme (ca 90-tal)

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energikonsumtion:

67 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola