Frimodigs Gränd 4, Harplinge

Villatomt, 1 435m2 Pris: 875 000 kr

Tomt med ett mycket trevlig läge i utkanten av Harplinge

Här finns nu mycket fina möjligheter att bygga sitt nya villaboende på en stor tomt med ett alldeles förträffligt läge i utkanten av Harplinges samhälle. Tomten har mycket generösa planbestämmelser som ger fina möjligheter att bygga ert drömhus med fantastiska vyer över ett öppet åkerlandskap. Byggrätt: Enligt detaljplanen finns här möjlighet att bygga en villa med inredningsbar vind, tillsammans med ett fristående uthus (tex garage, max 50 kvm byggyta). En femtedel av tomtytan får bebyggas. Nedladdningsbar detaljplan finns under "mer information", till höger.

Tomt

Tomtarea 1 435 m² (friköpt). Villatomt med härlig vy över Harplinges vackra landskap.

Övrigt

Samhället Harplinge ligger lagom lantligt, lagom nära Halmstad samt lagom nära havet. Här finner du närbutik, pizzeria, konditori, bibliotek, frisör och bibliotek. Här finns både kommunens öppna förskola och kyrkans, BVC, vårdcentral, förskola, skola samt fritidsgård. Ridskolan och idrottsplatsen vittnar om ett aktivt friluftsliv och så gör även hembygdsgården där äldre bygd och kultur bevaras i en härlig miljö på höjden vid skogens rand. I backen där åker barnen pulka snörika vintrar. Du cyklar de 3 kilometrarna till Haverdal strand på bara 10-15 min, till golfbanan likaså. Taxeringsinformation: Fastighten är samtaxerad med ett lantbruk och därför är inget taxeringsvärde fastställt på tomten, en bedömning utifrån Skatteverkets riktvärdesangivelser för småhus ger ett bedömt taxeringsvärde på runt 520.000 kr för marken.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lyngåkra 4:107

  Adress

  Frimodigs Gränd 4 - Harplinge

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  1 435m2

  Område

  Harplinge

  Som utgångspris

  875 000 kr

  610 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emma Aronsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0705-437781

  emma.aronsson@lansfast.se Läs mer om Emma

  Visning

  Är du intresserad?

  Frimodigs Gränd 4, Harplinge

  Villatomt, 1 435m2 Pris: 875 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  520 000 kr varav mark 520 000 kr

  Skattesats:

  33.14

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 435m2

  Vatten/avlopp:

  Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp tillkommer (ca 150 000 kr). Möjlighet finns att koppla på fiber via Halmstads Stadsnät. Anslutning till el tillkommer (ca 30 000 kr)

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola