Storhogna Beckasinvägen, Vemdalen

Fritidshustomt, 1 342m2 Pris: 625 000 kr

Tomt - Storhogna!

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt i populära Storhogna med ett högt läge med betalda anslutnningar till vatten, avlopp och el. Generösa byggrätter. Storhogna ett mycket omtyckta skid- och friluftsområdet som ligger på ca 750 meters höjd och är en riktig pärla i svenska fjällvärlden. Platsen är omtalad för det välkända Storhogna Högfjällshotell och Spa, och omtyckt framför allt för sin snösäkerhet, sin varsamma exploatering samt den storslagna och orörda naturen direkt inpå knuten. Närhet till skoterleder, skidbackar och längdspår.

Tomt

Tomtarea 1 342 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör väg 315 mot Storhogna i ca 5,1km och tag sedan vänster mot Storhogna Högfjällshotell. Kör i ca 2,3 km och tag sedan höger mot Dalvallen. Denna väg följer du rakt upp i ca 200 meter och sedan tar du vänster in på "Beckasinvägen" Välkommen till tomten som ligger på höger sida!

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:27, Berg Klövsjö GA:28, Berg Klövsjö GA:38 Planbestämmelser: Detaljplan (2013-05-17)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Klövsjö 1:310

  Adress

  Storhogna Beckasinvägen - Vemdalen

  Kommun

  Berg

  Boendeform

  Fritidshustomt

  Tomtarea

  1 342m2

  Område

  Storhogna/Sångbäcksvallen

  Som utgångspris

  625 000 kr

  466 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Är du intresserad?

  Storhogna Beckasinvägen, Vemdalen

  Fritidshustomt, 1 342m2 Pris: 625 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 400 kr

  Driftkostnad:

  1 400 kr/år

  Samfällighet:

  1 000 kr

  Vägavg/snö:

  400 kr

  Driftskostnaden avser obebyggd tomt!

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  435 000 kr varav mark 435 000 kr

  Skattesats:

  35.46

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 342m2

  Vatten/avlopp:

  Anslutningsavgiften till det samfällda vattnet är erlagt. Anslutningsavgiften till det samfällda avloppet kommer erläggas av säljaren..

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola