Hemmingstorp 13, Lekeryd

, 2 378m2 Pris: 750 000 kr

Stor byggbar tomt

Underbar naturtomt på östra sidan om sjön Ylen. Tomten är avstyckad från Hemmingstorps gård. Sjöutsikt och tillgång till sandstrand och båtplats. Fiskekort kan köpas på gården.

Tomt

Tomtarea 2 378 m² (friköpt). Tomten: naturtomt med sjöutsikt.

Vägbeskrivning

Från Lekeryd kör mot Sund. Sväng vänster mot Ryd. Sväng vänster efter bron över kanalen mellan sjöarna Ylen och Nätaren. Kör förbi Holma gård och tomten ligger på höger sida om vägen bortom Hemmingstorps gård.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Officialservitut Avlopp; Officialservitut Avloppsledning(2 st); Officialservitut Väg

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hemmingstorp 2:13

  Adress

  Hemmingstorp 13 - Lekeryd

  Kommun

  Jönköping

  Tomtarea

  2 378m2

  Område

  Lantligt - Lekeryd

  Utgångspris

  750 000 kr

  315 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Åke Larsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0705-85 99 45

  ake.larsson@lansfast.se Läs mer om Åke

  Visning

  Är du intresserad?

  Hemmingstorp 13, Lekeryd

  , 2 378m2 Pris: 750 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Skattesats:

  34.34

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 378m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola