Göbergavägen, Tranås

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Oberga 4:6

  Adress

  Göbergavägen - Tranås

  Kommun

  Tranås

  Tomtarea

  0m2 - Friköpt

  Tomter - Ådala

  Tomter på ca 1 500 kvm, med lantlig utsikt över åkrarna, ligger utmed Göbergavägen i byn Ådala på gångavstånd till Gripenberg som ligger knappt en mil sydväst om Tranås. Här bor omkring 300 invånare i ett naturskönt område med närhet till såväl grundskola som tankstation och livsmedelsbutik.Tomterna får bebyggas med bostad i 1,5 våningar. Mer information finns på www.tranas.se/byggaboende

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Kör söderut från Tranås på riksväg 32. Vid Säby tar du höger och kör då mot Gripenberg. Kör igenom Gripenberg och ta första avtagsvägen till höger in på Göbergavägen. Tomterna ligger ner till höger.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Tranås Oberga GA:1 Avtalsservitut Ledning Mm Planbestämmelser: Byggnadsplan (1975-11-07) , Ändring av detaljplan (2016-05-18)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  0m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor