Höcklevägen 3, Tranås

, 952m2

Tomter - Gripenberg

Centralt belägna tomter på ca 1124-1 372 kvm i Gripenbergs samhälle. Här har du närhet till ett naturskönt område och till såväl grundskola, förskola som tankstation och livsmedelsbutik. Fotbollsklubben Gripenbergs BK finns för alla åldrar. Tomterna i området kring Höckle får bebyggas med bostad i 1,5 våningar, max 1/4 av fastigheten får bebyggas. Tomterna i Vätinge får uppföras med bostad i 2 våningar, huvudbyggnad få uppgå till 130 kvm och uthusbyggnad till 40 kvm. Gripenbergs samhälle ligger knappt en mil sydväst om Tranås och här bor ca 300 invånare. Mer information finns på www.tranas.se/byggaboende

Tomt

Tomtarea 952 m² (friköpt).

Vägbeskrivning

Kör söderut från Tranås på riksväg 32. Vid Säby tar du höger och kör då mot Gripenberg. I Gripenberg ligger det tomter direkt upp till vänster på Höcklevägen och fortsätter man längre upp i området ligger Hagalundsvägen samt Promenadvägen. Längre bort i samhället på Klövergatan finns det fler tomter.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Höckle 1:31

  Adress

  Höcklevägen 3 - Tranås

  Kommun

  Tranås

  Tomtarea

  952m2

  Ansvarig mäklare

  Arne Gustavsson

  Fastighetsmäklare

  070-664 53 00

  arne.gustavsson@lfj.se Läs mer om Arne

  Visning

  Är du intresserad?

  Höcklevägen 3, Tranås

  , 952m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  13 000 kr varav mark 13 000 kr

  Skattesats:

  34.01

  Byggnad

  Tomtarea:

  952m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola