Väderkvarnsvägen 6, Tranås

Tomt, 1 841m2

Tomter - Ådala

Tomter på ca 1 500 kvm, på höglänt läge med härlig utsikt, ligger utmed Väderkvarnsvägen och Göbergavägen i byn Ådala på gångavstånd till Gripenberg som ligger knappt en mil sydväst om Tranås. Här bor omkring 300 invånare i ett naturskönt område med närhet till såväl grundskola som tankstation och livsmedelsbutik.Tomterna får bebyggas med bostad i 1,5 våningar. Mer information finns på www.tranas.se/byggaboende

Tomt

Tomtarea 1 841 m² (friköpt).

Vägbeskrivning

Kör söderut från Tranås på riksväg 32. Vid Säby tar du höger och kör då mot Gripenberg. Kör igenom Gripenberg och ta första avtagsvägen till höger in på Göbergavägen och ta direkt vänster. Kör Finnanäsvägen och ta andra avfarten in på Vårbackavägen och följ den för att sedan komma på Väderkvarnsvägen.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Tranås Oberga GA:1 Planbestämmelser:Byggnadsplan (1975-11-07) , Ändring av detaljplan (2016-05-18)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Oberga 1:18

Adress

Väderkvarnsvägen 6 - Tranås

Kommun

Tranås

Tomtarea

1 841m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Väderkvarnsvägen 6, Tranås

Tomt, 1 841m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

5 st om totalt 150 000 kr

Taxeringsvärde:

26 000 kr varav mark 26 000 kr

Skattesats:

34.01

Byggnad

Tomtarea:

1 841m2

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola