195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Knäppesvik 1:77

  Adress

  -

  Kommun

  Kinda

  Tomtarea

  1 047m2

  Område

  Björkfors

  Utgångspris

  195 000 kr

  186 kr/m2

  VILLATOMT I BJÖRKFORS

  Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning för VA. Under förutsättning att inkoppling av fastigheten sker inom gemensamhetsanläggningens ledningsnät återstår VA avgift att betalas för byggnadsytan. För bostad är avgiften 10550 kr per lägenhet. (2017 års taxa inkl moms)

  Ansvarig mäklare

  Ann-Sofie Wissmar

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-84 79 13

  Ann-Sofie.Wissmar@lansfast.se Läs mer om Ann-Sofie

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 047 m² (friköpt).

  Vägbeskrivning

  Kör till Björkfors och åk till Missionsvägen 2 som är tomtens närmsta granne. Kontakta mäklaren vid frågor.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Kinda Knäppesvik GA:2, Kinda Knäppesvik GA:3 Officialservitut Väg Planbestämmelser: Detaljplan (1992-03-30)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  177 000 kr varav mark 177 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 047m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas. Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning för VA. Under förutsättning att inkoppling av fastigheten sker inom gemensamhetsanläggningens ledningsnät återstår VA-avgift att betalas för byggnadsytan. För bostad är avgiften 10550 kr per lägenhet. (2017 års taxa inkl moms).

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor