Tomt, 1 047m2 Pris: 195 000 kr

VILLATOMT I BJÖRKFORS

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning för VA. Under förutsättning att inkoppling av fastigheten sker inom gemensamhetsanläggningens ledningsnät återstår VA avgift att betalas för byggnadsytan. För bostad är avgiften 10550 kr per lägenhet. (2017 års taxa inkl moms)

Tomt

Tomtarea 1 047 m² (friköpt).

Vägbeskrivning

Kör till Björkfors och åk till Missionsvägen 2 som är tomtens närmsta granne. Kontakta mäklaren vid frågor.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Kinda Knäppesvik GA:2, Kinda Knäppesvik GA:3 Officialservitut Väg Planbestämmelser:Detaljplan (1992-03-30)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Knäppesvik 1:77

Adress

-

Kommun

Kinda

Tomtarea

1 047m2

Område

Björkfors

Utgångspris

195 000 kr

186 kr/m2

Ansvarig mäklare

Ann-Sofie Wissmar

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Ann-Sofie Maila mig

Extra kontaktperson

Marita Fagrell

Mäklarassistent

Läs mer om Marita Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Tomt, 1 047m2 Pris: 195 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

0 st om totalt 0 kr

Taxeringsvärde:

177 000 kr varav mark 177 000 kr

Skattesats:

33.34

Byggnad

Tomtarea:

1 047m2

Vatten/avlopp:

Vatten saknas, avlopp saknas. Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning för VA. Under förutsättning att inkoppling av fastigheten sker inom gemensamhetsanläggningens ledningsnät återstår VA-avgift att betalas för byggnadsytan. För bostad är avgiften 10550 kr per lägenhet. (2017 års taxa inkl moms).

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola