Tomter vid Rimforsa Strand!, Rimforsa

Villatomt, 0m2 Pris: 690 000 kr

SJÖNÄRA TOMTER

SJÖNÄRA TOMTER I RIMFORSA Vid Rimforsa Strand intill sjön Åsunden och Kinda kanals sjösystem finns byggklara tomter med kommunalt vatten och avlopp. Här ges möjlighet att bygga det egna drömhuset med en detaljplan som ger stor frihet och generöst tilltagna byggrätter för olika hustyper. Tomterna i Etapp 1, som ligger till vänster om Rimforsa Strands äppelträdsallé är slutsålda. Nu har vi kört igång etapp 2 med nya tomter till höger om allén. 80 % av kommunalt VA ingår i tomtpriset. Här kan du kombinera ett årent-runt-boende med högsta kvalitet med strandnära läge och vacker natur. Bor man här behövs inget sommarställe. Mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och buss till Linköping. Mera information på vår hemsida www.lansfast.se eller www.rimark.se

Tomt

Tomtstorlek 1 417 kvm (friköpt).

Vägbeskrivning

Åk väg 34 till Rimforsa. Vid Statoilrondellen sväng vänster in mot Rimforsa samhälle. Sväng höger på "gamla" Kalmarvägen och kör ca 1,4 km genom samhället. Vid skylt till kurs- och konferensanläggningen Rimforsa Strand sväng vänster. De aktuella tomterna ligger på båda sidor om äppelträdsallén ner mot kursgården. Välkommen!

Övrigt

Tomtlista - Etapp 1 och Etapp 2 Tillkommande anslutningsavgifter: 20 % av anslutningsavgifter för kommunalt VA (vatten och avlopp) = ca 24 600 kr + moms (2016 års taxa). 80% av anslutningsavgifter ingår i tomtpriset. Elanslutning enligt taxa hos Eon är ca 28 000 kr inkl. moms.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Tomter vid Rimforsa Strand! - Rimforsa

  Kommun

  Kinda

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  0m2

  Område

  Rimforsa

  Ansvarig mäklare

  Willy Svahn

  Reg.Fastighetsmäklare

  0725-77 17 77

  willy.svahn@lansfast.se Läs mer om Willy

  Extra kontaktperson

  Caroline Lundén

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-20 20 70

  caroline.lunden@lansfast.se Läs mer om Caroline

  Visning

  Är du intresserad?

  Tomter vid Rimforsa Strand!, Rimforsa

  Villatomt, 0m2 Pris: 690 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Skattesats:

  33.34

  Byggnad

  Tomtarea:

  0m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola