Sabelgatan 13, Ljungbyhed

125 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Sabeln 3

  Adress

  Sabelgatan 13 - Ljungbyhed

  Kommun

  Klippan

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  928m2

  Område

  Ljungbyhed, centralt

  Eller högstbjudande!

  125 000 kr

  135 kr/m2

  Hörntomt i tidigare uppbyggt villakvarter. Centralt beläget med närhet till mataffär och övrig service.

  Ansvarig mäklare

  Martin Olofsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-24 26 82

  martin.olofsson@lansfast.se Läs mer om Martin

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 928 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Se Eniro.se

  Övrigt

  För frågor kring detaljplan hänvisar vi till Klippans kommun. Klippans kommun erbjuder fantastiska miljöer för avkoppling och rekreation. I trakterna kring Ljungbyhed finner du en storslagen natur med bl.a. Söderåsens Nationalpark. Passa på att besöka Skäralidsravinen som är en 8 km lång sprickdal som skär in i Söderåsens östra sluttning. Här finns en omväxlande natur med lodräta klippväggar, kala rasbranter, urskogsliknande bokskog och ett rikt växt- och djurliv. Från Kopparhatten har du en magnifik utsikt som absolut måste upplevas. Ljungbyhed kan stoltsera med en 18-håls golfbana för den som är intresserad och friluftsbadet är en välbesökt plats under sommarmånaderna. Nybodammslingan är en motionsslinga som utgår från friluftsbadets parkering. Slingan är drygt 3000 meter lång och elbelyst. Mitt på slingan finner du friluftsfrämjandets vindskydd dit du är välkommen för att ta en fikapaus eller för att vila benen en stund. Läget i nordvästra Skåne är strategiskt. Endast 45 kilometer bort ligger Helsingborg där du enkelt via färjehamnen tar dig över till Danmark. Kommunen genomkorsas av europavägar och riksvägar och för dig som är bilburen är det både bekvämt och tidssparande. Tåget som avgår från Klippan ger dig snabba och täta förbindelser med Helsingborg och Hässleholm där du sedan bekvämt och snabbt kan ta dig vidare mot Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Ängelholms flygplats når du på endast 40 minuter och till Sturup tar det mindre än en timme med bil. Till Kastrup tar du dig på ca 90 minuter med bil eller tåg

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  124 000 kr varav mark 124 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  928m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor