200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Del av Torrlösa 23:14 (se bifogad karta)

  Adress

  -

  Kommun

  Svalöv

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  1 500m2 - Friköpt

  Område

  Torrlösa

  Som utgångs pris

  200 000 kr

  133 kr/m2

  Tomt med fint läge!

  Här har ni möjlighet att forma ert drömboende! Fantastiskt läge med fin utsikt över åkrar och fält. Insynsskyddat och med egen infart! Bra kommunikation med bussförbindelse 150 m till busshållsplats och cykelväg till Svalöv. Anslutningsavgift för VA tillkommer.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Christel Kulle Mårtensson

  Fastighetsmäklare

  0708-68 02 28

  christel.kulle@lansfast.se Läs mer om Christel

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Ca: 1500 kvm.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Officialservitut Va-Ledningar

  Övrigt

  Avstyckning kan eventuellt utvidgas om intresse finns. Avstyckningskostnad tillkommer. Från Torrlösa har man kortare avstånd till kommande Pågatågstation än vissa områden i Svalövs tätort. Fina strövområden norr byn på trevliga Höjebacke med underbar natur.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 500m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor