Brunnsgatan 27, Nynäshamn

Bostadsrätt, 4 rok, 98,5m2 Pris: 1 895 000 kr

Trivsamt radhus i två plan med underbar balkong!

Nu finns chansen att förvärva detta hemtrevliga och välplanerade radhus om två plan i barnvänligt område! Bostaden erbjuder dubbla uteplatser med trädäck på framsidan samt trevlig balkong i västläge där man kan njuta av kvällssolen. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med kort gångavstånd till både pendeltåg och direktbuss som enkelt och bekvämt tar dig in till huvudstaden. Bostadens entréplan erbjuder gediget kök, praktisk tvättstuga, helkaklat badrum, luftigt vardagsrum samt den rymliga balkongen. Övre plan består av tre bra sovrum, rymlig klädkammare samt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Den välskötta föreningen har en påkostad, delvis nyrenoverad lokal. För den som gillar friluftsliv är det inte heller långt till Kvarnängen med fina elljusspår, ishall, tennishall, inomhushall samt fotbollsplaner.

Rumsbeskrivning

Hall

Bakom den rejäla, nyligen bytta ytterdörren med ljusinsläpp nås hallen. Här möts man av klinker med underbar golvvärme, som sedan stilfullt övergår i parkett som flyter vidare ut i köket utan tröskel. Hallen erbjuder bra utrymme för avhängning samt plats för garderober eller annan förvaringsmöbel. Längre in i hallen, under trappan finns en praktisk klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter.

Kök

Gediget kök med gott om förvaringsutrymmen bakom de vita köksluckorna i både över- och underskåp. Den rejäla ekbänkskivan medför utmärkta arbetsytor. Mellan överskåp och arbetsbänk sitter vitt kakel som är enkelt att hålla rent och fräscht. Köket har gott om utrymme för matplats för ca 6 personer. Kökets fönster i kombination med de ljusa tapeterna ger fina ljusinsläpp och härlig atmosfär. Kökets maskinella utrustning består av kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt spis/ugn med tillhörande fläkt. Innanför köket finns även den valplanerade tvätthörnan som snyggt döljer sig bakom den praktiska skjutdörren. Här finns en arbetsbänk med förvaring, tvättmaskin, torktumlare samt lägenhetens varmvattenberedare.

Badrum

Helkaklat badrum där både golv och väggar går i en ljus ton. Under fötterna ligger behaglig golvvärme. I duschhörnan finns duschväggar av glas som praktiskt frigör utrymme. Badrummet har gott om utrymme för extra förvaringsskåp om så önskas. Här finns även tvättställ med kommod, spegel samt handdukstork.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt extra möblemang om så önskas. De stora fönstren inbringar strålande ljusinsläpp och utsikt över den lugna innergården. Från vardagsrummet nås även den underbara balkongen i sydväst läge vilket ger möjlighet att ogenerat njuta av kvällssolen.

Sovrum 1

Perfekt barnrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Vid fönstret finns även utrymme för ett mindre skrivbord. På golvet ligger parkett medan väggarna är vitmålade.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord och extra möblering om så önskas. Här är väggarna vita medan golvet pryds av parkett. Fönstret som vetter mot innergården ger sovrummet ett trevligt ljus.

Sovrum 3

Ljust sovrum med plats för dubbelsäng alternativt enkelsäng samt förvaringsmöbel. Sovrummet har ett fönster som vetter mot framsidan.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme. Det trevliga takfönstret ger badrummet ett fint ljus. Här finns både badkar och duschhörna med glasväggar. Utöver det är badrummet även utrustat med spegel med förvaring och belysning, tvättställ med kommod samt handdukstork.

Övriga utrymmen

I anslutning till entrén finns ett förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1981

Uppvärmning

Direktverkande el och luft/luftvärmepump

Uteplats/Balkong

Balkong finns.

Bilplats

Garage tillhör bostaden och ingår i avgiften.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov 13:30 - 14:15

Mån 27 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Brunnsgatan 27 - Nynäshamn

Kommun

Nynäshamn

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Byggår

1981

Boarea

98,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Kullsta

Avgift

3 912 kr/mån

Utgångspris

1 895 000 kr

19 239 kr/m2

Ansvarig mäklare

Marcus Hellman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Marcus Maila mig

Extra kontaktperson

Albin Niklasson

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Albin Maila mig

Visning

Kom på visning!

2017-11-26 13:30:00 2017-11-26 14:15:00 40 Bostadsvisning Brunnsgatan 27, Nynäshamn 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

2017-11-27 17:30:00 2017-11-27 18:00:00 40 Bostadsvisning Brunnsgatan 27, Nynäshamn 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Brunnsgatan 27, Nynäshamn

Bostadsrätt, 4 rok, 98,5m2 Pris: 1 895 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

2 529 kr/månad

Försäkring:

342 kr

Hushållsel:

1 317 kr

Vatten/avlopp:

670 kr

Renhållning:

200 kr

Personer i hushållet: 5

Uppvärmning ingår i elkostnaden.

Andel i föreningen:

2,27634% och andel av årsavgiften är 2,27634%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-18

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el och luft/luftvärmepump

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Isolatorn i Nynäshamn

Lägenhetsnummer:

9

Antal lägenheter:

9

Antal lokaler:

1

Energideklaration

Energikonsumtion:

65 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola