Flygvilleslingan 23, Täby

, 3 rok, 75m2 Pris: 3 195 000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva en trivsam och modern trea med insynsskyddat läge och en soldränkt balkong med härlig kvällssol. Lägenheten högst upp i huset har en optimal planlösning med två sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, många fönsterpartier som ger bostaden ett trivsamt ljus. Stort badrum samt rymlig klädkammare för goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har flertalet tillval från JM, alla väggar i bostaden är vit målade och på golvet ligger valnötsparkett. Hägernäs Strand bjuder på en fantastisk miljö och är lika trivsamt alla månader om året. Här finns många fina grönområden samt långa promenadstråk längst med vattnet. Sommartid kan man njuta av hägernäsbadet där det finns badstrand, lekplats och beachvollybollplan. I närheten finns även sporthall och ishall. Sommartid kan man lätt få "resort-känsla" då man endast iklädd badkläder kan springa ner till vattnet eller sätta sig på någon av bryggorna och njuta av lugnet. Vid Catalinatorget finns restauranger, café, frisör och butiker. Från Flygvilleslingan tar man enkelt bron över motorvägen och på bara några min promenad är man vid Hägernäs för att fortsätta färden med Roslagsbanan mot stan. Vill man åka buss finns även den möjligheten antingen mot Täby C eller direkt till Mörby C / Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan. Varmt Välkommen att uppleva på plats!

Rumsbeskrivning

HALL:

Här kliver man in till en trivsam hall som är rymlig vilket ger möjlighet till lättare möblemang och goda avhängningsmöjligheter. På golvet ligger mörkt klinker och väggarna är vita. Från hallen når man den stora klädkammaren med förvaring från golv till tak.

KÖK:

Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum som ger en trivsam känsla, stora fönsterpartier som gör att bostaden upplevs ljus. Luckorna är vita med "push to open" funktion och bänkskiva i massiv valnöt. Ovan sitter stavkakel i ljus ton. Maskinpark bestående av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och mikro.

VARDAGSRUM:

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger bostaden en härlig social känsla. Här får stor soffa plats samt övrigt möblemang.

SOVRUM:

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, här finns en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar för god förvaring. Väggarna är vita.

SOVRUM:

Bra storlek på sovrum som rymmer säng och lösa garderober om så önskas. Väggarna är vita.

BADRUM:

Stort helkaklat badrum med brunmelerade klinkerplattor som övergår i en fondvägg med stavkakel i samma nyans, övriga väggar är vita. Här finns duschvägg, wc-stol, kommod, spegel, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk ovan maskinerna som ger en bra arbetsyta samt skåp för god förvaring på väggen.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett förråd, Förråden finns i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2010

Föreningen planerar att asfaltera en plats för MC-parkering. I övrigt planeras inga större renoveringar.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ingår i avgiften, grundutbud från ComHem, Triple-play.

Ingår i avgiften. Bredband 100/10 från ComHem, Triple-play. I huset finns fastighetsnät för både ComHem och Telia till alla lägenheter.

Uteplats/Balkong

Till bostaden finns en rymlig balkong som man når från vardagsrummet. Här får matbord eller mysig loungesoffa plats. Balkongen har ett trevligt solläge där man till och med kan njuta av dygnets sista soltimmar.

Bilplats

Föreningen disponerar totalt 78 parkeringsplatser, 44 st finns i garaget, 28 utomhusplatser och 6 st för besökande. I garaget finns två platser för elbil.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 27 Maj 13:30 - 14:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Flygvilleslingan 23 - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Byggår

  2010

  Boarea

  75m2

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok

  Område

  Hägernäs Strand

  Avgift

  4 293 kr/mån

  I avgiften ingår: Värme, kall-vatten, bredband, kabel-tv och förråd.

  Utgångspris

  3 195 000 kr

  42 600 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emelie Andersson Sthyr

  Fastighetsmäklare

  076-014 29 57

  emelie.andersson-sthyr@lansfast.se Läs mer om Emelie

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen!

  2018-05-27 13:30:00 2018-05-27 14:00:00 40 Bostadsvisning Flygvilleslingan 23, Täby 59,4469681926418, 59,4469681926418 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Flygvilleslingan 23, Täby

  , 3 rok, 75m2 Pris: 3 195 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  365 kr/månad

  Hushållsel:

  200 kr

  Vatten/avlopp:

  165 kr

  Personer i hushållet: 3

  Varmvatten = 49 kr per kbm

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  445 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 112 kr

  betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2010

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Föreningen planerar att asfaltera en plats för MC-parkering. I övrigt planeras inga större renoveringar.

  Övrigt:

  Inga planerade avgiftshöjningar under 2018.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skogshusen

  Lägenhetsnummer:

  31203

  Antal lägenheter:

  48

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skogshusen bildades 2008 och omfattar adresserna Flygvilleslingan 21-23, 28-32 samt sophuset Flygvilleslingan 30.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar.  Gjorda renoveringar:

  Inga renoveringar gjorda eller planerade.  Annat:

  Till varje lägenhet hör ett förråd. Samtliga förråd finns i hus G1, Flygvilleslingan 32


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  71 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola