Aspviksvägen 16K, Gustavsberg

Bostadsrätt, 5 rok, 110m2 Pris: 4 490 000 kr

Nybyggt parhus i natursköna Betsede.

Nybyggt parhus i två plan i natursköna Betsede strax utanför Gustavsberg. Huset ligger så de smälter in i den rofyllda naturen i området och stort nyttjanderättsområde som hör till bostaden. Modern, välutrustad bostad med en lite lantligare profil och sjönära läge vid Aspviken där möjlighet till båtplats finns. Huset har genomgående hög standard och kvalité på alla materialval och utrustning. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, och en takhöjd på 3 meter i entréplanet som skapar känslan av rymd. Boform Fastighetsutveckling bygger med hög kvalitet och långsiktighet som mål. Till varje hus har du ett tillhörande förråd samt två parkeringsplatser varav en med motorvärmare. Juridisk person kan godkännas som köpare. Det här boendet är perfekt för den som vill ha tillgång till bostadsrättens enkelhet men ändå ha ett eget hus.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Huset har genomgående vitlaserad enstavig parkett och vitmålade väggar. Fönsterbänkarna är i polerad i mörkgrå natursten. I vardagsrummet finns en stilren braskamin från Contura. Köket är från Marbodal och bänkskivan i Carrara-marmor. Alla vitvaror från Siemens. I huset så är det genomgående exklusiva blandare från Vola. Ett stort badrum på nedanvåningen som har vitkaklade väggar och Carrara marmorgolv. Duschhörna med klart glas samt badkar. Inredningen är från Svedbergs i svartbetsad ek. Här finns också tvättpelare innehållande tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan

Här finns 3 sovrum och ett allrum alternativt extra sovrum. Badrum med helkaklade väggar och Carrara marmorgolv samt inredning från Svedbergs.

Övriga utrymmen

Det finns förråd på ca 7,5 kvm.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Bergvärme. Vattenburen värme i entréplan. Elektrisk golvvärme i badrum

TV & Internet

Fiber indraget i huset

Uteplats/Balkong

Altan om ca 37 m²

Bilplats

2 parkeringsplatser per bostad varav en med motorvärmare

Övrigt

Gustavsberg är känd för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström. Gustavsbergs centrum är ett litet skärgårdscentrum med en galleria som har några butiker, apotek, banker och annan service. I utkanten av Gustavsberg finns Värmdö marknad med bland annat Coop, Miomöbler, plantagen och Biltema I Gustavsberg finns också ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. Ändring/tillägg, annons Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning. Tilläggstjänst: I vissa fall kan ersättning från Hemnet till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling förekomma. Eventuell ersättning för en tilläggstjänst är dock alltid inkluderat i priset..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov 14:00 - 14:45

Anmäl till visning

Adress

Aspviksvägen 16K - Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Typ

2- plan

Boendeform

Bostadsrättsparhus

Byggår

2017

Boarea

110m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Betsede

Avgift

4 400 kr/mån

Utgångspris

4 490 000 kr

40 818 kr/m2

Ansvarig mäklare

Peter Sundqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Peter Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Mäklarens muntliga presentation 14:15

2017-11-26 14:00:00 2017-11-26 14:45:00 40 Bostadsvisning Aspviksvägen 16K, Gustavsberg 59,3325221244457, 59,3325221244457 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Aspviksvägen 16K, Gustavsberg

Bostadsrätt, 5 rok, 110m2 Pris: 4 490 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

500 kr/månad

Hushållsel:

500 kr

Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Obs! Nyproduktion därav schablonkostnad.

Andel i föreningen:

12,5%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Bergvärme. Vattenburen värme i entréplan. Elektrisk golvvärme i badrum

Förening

Föreningens namn:

Bostadsrättsföreningen Betsede Äng

Lägenhetsnummer:

4..

Antal lägenheter:

8

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen består av 4 parhus med totalt 8 bostadsrätter.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola