, Svanskog

Skogsgård, Pris: 1 590 000 kr

Kåled 1:10 och Tängelsbyn 1:9, skogsfastigheter med total areal om 28,5 hektar.

Vi har nu möjligheten att erbjuda två skogsfastigheter i Svanskog, Kåled 1:10 och Tängelsbyn 1:9. Totalt finns fem skogsskiften som alla har god framkomlighet. Enligt skogsbruksplan upprättad under 2017 så är den totala arealen 28,5 ha varav 21 ha produktiv skogsmark. Virkesförrådet är totalt 1754 skogskubik, varav 56% tall, 32% gran och 12% lövskog. Jakträtt ingår i fastigheterna. Idag är fastigheterna samtaxerade med fastigheten Tängelsbyn 1:17 som ej skall säljas. Skogsbruksplan samt kartor finns bilagda under dokument nedan. De kan även mailas, kontakta mäklaren för mer info.

Skogsmark

Areal: 21 ha. Virkesförråd, tot: 1754 skogskubik. Kubik per hektar 84. Medelbonitet 6,5 kubik per hektar. Fördelning: Tall: 997 kubik, 56%. Gran: 555 kubik, 32%. Lön: 202 kubik, 12%. Mer info se skogsbruksplan.

Impediment

Myrr/kärr/mosse 0,1 hektar. Väg och kraftledning (linjeavdrag) 0,2 hektar. Annat 0,5 hektar.

Åkermark

Inäga/åker 6,7 hektar. Brukningsvärde: Sämre än normalt. Dränering: Otillfredställande. (enligt taxeringsinformationen)

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Skattetal: Öre, penningar 73:8. Avtalsservitut Kraftledning; Officialservitut Väg(2 st) Officialservitut Väg

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Kåled 1:10 och Tängelsbyn 1:9

Inriktning

Skog

Adress

- Svanskog

Kommun

Säffle

Boendeform

Skogsgård

Område

Svanskog

Utgångspris

1 590 000 kr

0 kr/m2

Ansvarig mäklare

Victor Rönning

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Victor Maila mig

Visning

Är du intresserad?

, Svanskog

Skogsgård, Pris: 1 590 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

6 st om totalt 2 150 000 kr

Taxeringsvärde:

970 000 kr

Skogsmark:

809 000 kr

Impediment:

2 000 kr

Åkermark:

159 000 kr

Typ:

120, Lantbruksenhet, bebyggd

Skattesats:

34.73

Mark

Arealer:

Areal ca 28,5 ha, fördelat på:

Åkermark:

6,7 ha

Skogsmark:

21 ha

Övrigt:

0,7 ha

Impediment:

0,1 ha

Skogsbruksplan

Det finns 3 skiften

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola