Bäckahästens väg 31, Älvängen

Bostadsrättsvilla, 5 rok, 120m2 Pris: 3 300 000 kr

Nytt bostadsrättshus från 2016!

Vi har nu nöjet att förmedla ett helt nytt bostadsrättshus från 2016 i populära Kronogården. Här bor du nära det mesta, har skogen inpå knuten, grundskolor, förskolor och fritidsaktiviteter på bekvämt gångavstånd och tar du cykeln och rullar nerför backen finner du butiker, service och den nya pendeln som tar dig till Göteborg snabbt och bekvämt. Bostaden är ljus och fräsch med ett entréplan bestående av hall, kök, vardagsrum, badrum samt groventré/tvättstuga, samtliga ytor med golvvärme. Ovanvåning med en möblerbar hall, tre sovrum samt badrum.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomna till ert nya hem, Bäckahästens väg 31! Innanför ytterdörren väntar en inbjudande hall med utrymme för möblering. Villan har genomgående golv i parkett respektive klinker. På hela entréplanet är dessutom behaglig golvvärme installerat. Köket från Marbodal presenterar en stilren design med vita släta fronter, vitt kakel och svart bänkskiva. Kocken får en extra arbetsyta med förvaring i form av en köksö. Spotlights i taket lyser upp matlagnings-scenen när middagen ska saltas, stekas och smakas av. Utrustningen kommer från Siemens och består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, takhängd fläkt, inbyggd mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och blir det självklara valet vid såväl stillsamma hemmakvällar som stimmiga middagsbjudningar. Generösa fönsterpartier bidrar till en rymlig och luftig känsla. Under årets varma månader förlängs vardagsrummets sociala yta till en altan med solchanser från sydväst. Den stora altanen ramas in med ett glasräcke, varigenom skogen blir en grönskande fond. När skymningen faller lyser integrerade spotlights upp tillvaron. Altanen är förberedd för spa-bad. Vidare interiört, en trappa upp, väntar ett allrum. Använd exempelvis som ett privatare alternativ för sagostunder innan läggdags. Från allrummet nås villans tre harmoniska sovrum. Master bedroom imponerar med en inredd walk-in-closet en-suite. Det finns två helkaklade badrum med golvvärme och spotlights. Badrummen är utrustade med wc, kommod och badkar respektive dusch med vikbara glasdörrar. Vardagsbestyren sköts smidigt i tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. En groventré och tvättstugans slitstarka klinkergolv är mycket praktiska efter utflyktsdagar i naturen. Familjens bilar parkeras prydligt i carporten och på den extra breda uppfarten.

Övriga utrymmen

Isolerat förråd om 8 kvm.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Fjärrvärme (golvvärme i entréplan och raditorer på övre plan)

TV & Internet

Fiber. Telia Triple Play, paket lagom.

Uteplats/Balkong

Stor altan med glasräcke och infällda spotlights.

Bilplats

Carport och asfalterad parkering med plats för 4 st bilar.

Ale är en expansiv kommun och med den nya motorvägen och dubbelspåriga järnvägen så tar det mellan 15 och 40 minuter till Göteborg, beroende på var i den fem mil långa kommunen som du väljer att bosätta dig. Förutom de goda kommunikationerna finns också ett rikt föreningsliv och många fina villakvarter, radhus- samt lägenhetsområden. I Ale innebär det att man bor bekvämt i en lugn miljö med närhet till både stad och natur. Vill du veta mer? Se: www.ale.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan 13:00 - 14:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Bäckahästens väg 31 - Älvängen

  Kommun

  Ale

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättsvilla

  Byggår

  2016

  Boarea

  120m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Älvängen

  Avgift

  5 249 kr/mån

  Utgångspris

  3 300 000 kr

  27 500 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Hellberg

  Fastighetsmäklare

  0702-33 32 33

  fredrik.hellberg@lansforsakringar.se Läs mer om Fredrik

  Visning

  Kom på visning!

  Anmäl via länken nedan

  2018-01-21 13:00:00 2018-01-21 14:00:00 40 Bostadsvisning Bäckahästens väg 31, Älvängen 57,9512310378684, 57,9512310378684 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Bäckahästens väg 31, Älvängen

  Bostadsrättsvilla, 5 rok, 120m2 Pris: 3 300 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 473 kr/månad

  Hushållsel:

  680 kr

  Uppvärmning:

  793 kr

  Personer i hushållet: 2

  I uppvärmning ingår kostnad för varmvattenförbrukningen. Kostnad för kallvatten tillkommer, regleras av föreningen halvårsvis i efterskott om förbrukningen överskrider eller underskrider normal förbrukning

  Andel i föreningen:

  3,1834% och andel av årsavgiften är 3,18%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme (golvvärme i entréplan och raditorer på övre plan)

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skogsgläntan

  Lägenhetsnummer:

  31

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen består av 35 stycken fristående bostadsrättsvillor. 25 st 101 kvm:are och 10 st 120 kvm:are. Föreningen förvaltas av Brf Eknomen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola