Duvans väg, Lärjeheds Fritidsområde, stuga nr. 19, Angered

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 19 Förening med org. nummer 757201-1299

  Adress

  Duvans väg, Lärjeheds Fritidsområde, stuga nr. 19 - Angered

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  1 plan med källare

  Byggår

  Boarea

  31m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  30m2

  Tomtarea

  500m2

  Rum

  3 rok

  Område

  Linnarhult

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu finns det läge att förvärva denna mysiga kolonistuga i Lärjeheds Fritidsområde. För dig som har gröna händer och vill ha lite egenodlat är detta ett ypperligt tillfälle eller varför inte skaffa sig en naturskönt ställe där du kan koppla av under sommarhalvåret. Stugan erbjuder en underbar tomt i högt läge med fantastisk vy över den vackra naturen detta område har att erbjuda. Lärjeheds Fritidsområde är beläget ca 10 km nordost från Göteborg så det är lika smidigt att ta bilen som bussen som stannar precis utanför området.

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se Läs mer om Sasa

  Extra kontaktperson

  Tomas Akyol

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se Läs mer om Tomas

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  När du kliver in i stugan finns det gott om plats för avhängning. Du går vidare genom ett korridorkök med bra skåpförvaring i både bänk- och väggskåp. Här finns det diskho, kyl/frys och ugn med två spisplattor. Vidare tar du dig till vardagsrummet där du har plats med både soffgrupp och matplats om så önskas. Härifrån har du en fantastisk utsikt från fönsterpartierna. Här finns äve en braskamin som ökar mysfaktorn samtidigt som man värmer upp stugan. Från vardagsrummet tar du du dig till både sovrum och den inglasade verandan.

  Källare

  Nere i källaren finns väldigt goda förvaringsmöjligheter och plats för hobbyverksamhet. Här finns även en mulltoa.

  Tomt

  Här erbjuds en fantastisk tomt med goda möjligheter för odling av egentligen allt vad du själv önskar. På tomten finns idag ett plommonträd, äppleträd och olika bärbuskar.

  Upplåtelseform: Arrende

  Uppvärmning

  Direktverkande el och braskamin.

  Uteplats/Balkong

  Från huset har du tillgång till en inglasad veranda med fantastisk utsikt.

  Bilplats

  Det finns parkeringsplatser i området som man kan nyttja.

  Vägbeskrivning

  Kollektivtrafik Buss 74 stannar på hållplatsen Långavallsgatan och ligger precis utanför området. Det går även att ta buss 78 till Angereds Storågväg och ta en kort promenad till området. Bil Med bil åker du väg 190 till Linnarhults industriområde och åker mot adressen Duvans Väg där du möts av en stor skylt och bom in till Lärjeheds Fritidsområde.

  Övrigt

  Uppgifterna om bo- och biarea är en uppskattning av säljaren. Är detta av väsentlig betydelse för dig som köpare rekommenderas man att göra en egen uppmätning.

  Föreningsinformation! Det är viktigt att följa föreningens ordningsregler och därför är det viktigt för dig som köpare att läsa genom föreningens stadgar och årsredovisning som ni finner under "dokument". Där ni kan ta del av viktig information och vilka skyldigheter du som ägare av en stuga har. Föreningen tar ut inträdesavgift för köparen på 2500 kr. En fast avgift för elen betalas på 500 kr plus en avräkning som man gör på den faktiska förbrukningen. Stugorna får inte användas som ett permanentboende och får enbart nyttjas mellan 1 april-30 september, övriga halvåret är vatten och el avstängt och man får inte heller bo i stugorna under denna period. Två städdagar anordnas per år för att hålla området snyggt och trevligt. För de som ej närvarar på städdagen debiteras en avgift på 500 kr per tillfälle.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  1 500 kr

  Elkostnad:

  500 kr

  Samfällighet:

  9 700 kr

  Personer i hushållet: 2

  I årsavgiften till föreningen ingår omkostnader för drift, vatten, arrende och medlemsavgift FGK. I årsredovisningen kan du läsa med om detta. Utöver de 500 kr för elen tillkommer en kostnad för den egna förbrukningen av elen.

  Byggnad

  Tomtarea:

  500m2

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och braskamin.

  Vatten/avlopp:

  Vattnet och avloppet är på mellan 1 april - 30 september.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor