Millenniumgatan 32, Göteborg

3 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 20 Aug 16:30 - 17:00

  Visning sker på mäklarens kontor, Östra Hamngatan 32 i Göteborg. Då huset fortfa

  Anmäl till visning

  Adress

  Millenniumgatan 32 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  2 plan med carport

  Boendeform

  Bostadsrättsvilla

  Byggår

  2018

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kortedala

  Avgift

  3 957 kr/mån

  I avgiften ingår TV, bredband och IP-telefoni via Telia triple play. Individuell mätning för el, värme, vatten och sophantering görs för varje bostadsrättsinnehavare och man debiteras för sin förbrukning.

  Pris

  3 700 000 kr

  30 833 kr/m2

  Här bor familjen i ett tryggt område med förtjusande skog som dekor och härliga grönområden

  Helt nyproducerat tvåvåningshus i bostadsrättsform blir nu ledigt. Huset är under produktion och står färdigt i slutet av september 2018. Här erbjuds 4 rok som är fördelat med sällskapsvåning med kök, vardagsrum, helkaklat badrum och tvättstuga på entréplan samt 3 sovrum, allrum, helkaklat badrum och klädkammare på övre plan. Hela entréplan har skön golvvärme. På utsidan finns en carport med förråd som hör till huset. Under dokumenten hittar ni planritning och mer specifik tillvalslista. Hela detta område är nyproducerat vilket gör en modern och trevlig känsla i grannskapet. Kortedala är under expansion och här bort du med närhet till skolor, kommunikationer och allmän service. Det är ett perfekt område för barnfamiljen att växa upp i. Pilgrimshöjden nås smidigast med både kommunala och egna färdmedel. Stora trafikleder, buss och spårvagn gör att färden in till Göteborgs centrum inte tar mer än ca 20 min.Det går snabbt att komma ut direkt på motorvägen och från Kortedala torg går spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Till Kortedala torg promenerar man på ca 5 min. OBS! Eftersom huset är under produktion så sker visningen på mäklarens kontor. För de som vill åka ut till området och ta en titt är det naturligtvis frivilligt.

  Ansvarig mäklare

  Nils Sigurd

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 63

  nils.sigurd@lansfast.se Läs mer om Nils

  Extra kontaktperson

  Tomas Akyol

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se Läs mer om Tomas

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-08-20 16:30:00 2018-08-20 17:00:00 40 Bostadsvisning Millenniumgatan 32, Göteborg 57,7543332982534, 12,0196866989136 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Interiörbeskrivning

  Under dokumenten finns en fil vid namn "Ekonomisk Plan", från sid. 3-5 kan ni se materialval samt byggnadskonstruktion huset kommer att ha. Dessutom finns en fil som heter "inredningsval" med mer info.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd och carport i anslutning till huset.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump (vattenburen)

  TV

  TV ingår via Telias tripple play, paketet Lagom ingår i avgiften.

  Bredband

  Bredband via Telias fibernät. Ingår i avgiften (Paketet Lagom).

  Uteplats/Balkong

  Bra planerad tomt ger huset fina lägen att få till riktigt fina altaner för att utnyttja solen under hela dagen.

  Bilplats

  Varje innehavare har en carport med förråd intill huset med plats för 1-2 st bilar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Övrigt:

  1 417 kr

  Personer i hushållet: 4

  Tillkommande kostnader för hushållsel, vatten, värme och sophantering beräknas till 17 000 kr om året. Den uppskattade kostnaden är beräknad på normalförbrukning för ett hus (120 kvm) med fyra personer.

  Andel i föreningen:

  4,8%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump (vattenburen)

  Övrigt:

  Golvvärme kommer att finnas på hela entréplan och radiatorer på övre plan.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Pilgrimshöjden i Kortedala

  Lägenhetsnummer:

  22

  Antal lägenheter:

  20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Pilgrimshöjden i Kortedala är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 20 fristående hus upplåtna med bostadsrätt. Uppvärmningen sker med frånluftsvärmepump som finns i varje hus. På entréplan är det golvvärme och övre plan har radiatorer. Föreningen äger fastigheten Kortedala 148:1. Ekonomi: Månadsavgiften till föreningen inkluderar kallhyra, snöröjning, sophantering, parkering samt Telia (triple play). Parkering Alla hus har en egen carport för parkering som ingår i upplåtelsen på samma sätt som marken som ligger i direkt anslutning till bostäderna. Föreningen har sex gästparkeringsplatser på fastigheten. Tv/Bredband TV, bredband och IP-telefoni finns i alla bostäder via Telia triple play. Försäkring Varje medlem skall försäkra bostaden med hemförsäkring och bostadsrättstillägget på hemförsäkring. Dessa ingår inte i månadsavgiften. Fastigheten kommer sedan vara fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Sophantering Varje hus kommer ha sitt eget abonnemang för sophämtning. Två sopkärl kommer placeras på respektive tomt. Informationen är hämtad från den ekonomiska planen.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor