Backagårdsgatan 2, Kinna

Lokalfastighet Pris: 3 950 000 kr

Centralt belägen fastighet i Kinna - 940 kvm

Fastighet med möjlighet för köpare att nyttja stor del av fastigheten själv alternativt hyra ut fastigheten. Fastighet i två plan där övre plan består av ca 170 kvm kontorslokaler inkl. personalutrymme och konferensrum samt ca 300 kvm kallager med lastportar. Bottenvåning med två hyresgäster som hyr totalt ca 130 kvm kontorslokaler inkl. personalutrymme och ett garage. Det finns ytterligare ett kontor inkl. personalutrymme samt 3 stycken garage. Stor asfalterad yta. Total tomtyta är 8 229 kvm. Uppvärmning med fjärrvärme. Försäljningen sker genom aktieöverlåtelse.

Tomt

Tomtarea 7 664 kvm. Tomten är friköpt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1961

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Avtalsservitut Fjärrvärmeledningar Mm(2 st); Avtalsservitut Kraftledning; Officialservitut Väg Officialservitut Väg Planbestämmelser: Stadsplan (1968-02-22)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bilen 7 och 9

  Adress

  Backagårdsgatan 2 - Kinna

  Kommun

  Mark

  Boendeform

  Lokalfastighet

  Byggår

  1961

  Tomtarea

  7 664m2

  Område

  Kinna

  Ansvarig mäklare

  Henrik Dahlgren

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-145 37 27

  henrik.dahlgren@lansfast.se Läs mer om Henrik

  Visning

  Är du intresserad?

  Backagårdsgatan 2, Kinna

  Lokalfastighet Pris: 3 950 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  76 000 kr

  Driftkostnad:

  76 000 kr/år

  Pantbrev:

  2 st om totalt 2 025 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 518 000 kr

  Tomtmark industri:

  658 000 kr

  Industri/Verkstad:

  372 000 kr

  Kontor:

  248 000 kr

  Industri/Verkstad:

  240 000 kr

  Typ:

  433, Industrienhet, annan övrig byggnad

  Skattesats:

  34.02

  Byggnad

  Byggår:

  1961

  Tomtarea:

  7 664m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola