Stenelidsvägen 35, Skövde

Bostadsrätt, 4 rok, 101m2 Pris: 525 000 kr

Gavelradhus med lummigt läge

Stenelidsvägen 35 är ett trivsamt gavelradhus med tillgång till en lummig trädgård och flera uteplatser som följer solen under dagen, varav det inglasade uterummet fungerar som ett extra rum under sommarhalvåret. Ett välplanerat radhus där entréplanet innehåller kök, vardagsrum, klädkammare och badrum. En trappa upp finner vi tre sovrum, ytterligare en klädkammare, badrum och tvättstuga. Stenelidsvägen är ett lugnt och grönt område med tillgång till flera lekplatser, utegym och i nära anslutning finner vi även elljusspåret som nyttjas flitigt. I Ryds centrum finns all service man kan tänka såsom vårdcentral, tandkläkare, bibliotek och affär. Även förskola och skola ligger på ett bekvämt avstånd.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in i detta trivsamma radhus, ett hem med karaktär. Hallen är ljust inredd med målad panel på väggarna och på golvet ligger ett ljust klinker. I hallen finns gott om förvaring för både ytterkläder och skor, i den inbyggda garderoben som göms bakom skjutdörrar i spegelglas och i klädkammaren under trappan. Till höger om hallen är köket beläget, inrett i samma ljusa gråa kulör som i hallen Här finns gott om skåp och arbetsbänkar och plats för ett matbord för upp till 6 personer. Till vänster om entrén finner vi badrummet, inrett med våtrumsmatta på golvet, halvkaklade väggar och målad tapet på den övre delen av väggen. Idag finns här dusch, WC, handfat och värmepannan. Hallen mynnar ut i vardagsrummet, ett rum med plats för både matsalsgrupp och den stora tv-soffan. Väggarna är tapetserade i en mörk kulör och på golvet ligger en ekparkett. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen som även leder ut till trädgården. En trappa upp finner vi de tre sovrummen. Det till vänster om trappan är idag inrett med en mörk tapet och på golvet ligger ett golv i laminat. Här finns plats för dubbelsäng, garderober och en byrå. Balkongen i nordvästligt läge nås från detta rum. Sovrummet vägg i vägg är idag inrett till ett barnrum med plats för både säng och lek. Väggarna är tapetserade med en mönstrad tapet och golvet ligger en linoleummatta. Det tredje sovrummet är även det inrett till ett barnrum. Väggarna är tapetserade med en ljus tapet och på golvet ligger även här en linoleummatta. Badrummet nås via tvättstugan, som idag är inredd med tvättmaskin, torktumlare och en rejäl bänk. Väggarna är målade och på golvet ligger en våtrumsmatta. Badrummet är inrett som på entréplan, våtrumsmatta på golvet, halvkaklade väggar med målad tapet ovan kaklet. Här finns dock ett badkar istället för dusch.

Övriga utrymmen

Isolerat förråd utvändigt. De boende i föreningen har även tillgång till Brf Nyckelpigans lokaler där det bland annat finns pingislokal, biltvätthall och grovtvätthall.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1985-89

TV & Internet

Grundutbud tv via ComHem ingår i avgiften. Bredband tecknas separat via ComHem.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Uteplats i anslutning till entrén, läge söder. Uteplats 2: Inglasad altan som nås från vardagsrummet, med utgång till trädgård. Läge norr. Uteplats 3: Balkong som nås från det stora sovrummet, läge norr.

Bilplats

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran. Parkeringsplats går att välja till i mån av plats för en kostnad av 100kr/mån.

Övrigt

För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Stenelidsvägen 35 - Skövde

Kommun

Skövde

Typ

2 plan

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Byggår

1985-89

Boarea

101m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Ryd

Avgift

6 849 kr/mån

Som utgångspris

525 000 kr

5 198 kr/m2

Ansvarig mäklare

Sara Ståhl

Fastighetsmäklare

Läs mer om Sara Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Stenelidsvägen 35, Skövde

Bostadsrätt, 4 rok, 101m2 Pris: 525 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

500 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

400 kr

Personer i hushållet: 3

Andel i föreningen:

0,74749% och andel av årsavgiften är 0,74749%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

Förening

Föreningens namn:

HSB:s brf Stenelid

Lägenhetsnummer:

19

Antal lägenheter:

114

Antal lokaler:

2

Information:

Föreningens fastigheter färdigställdes år 1985-1989. Adresserna är Stenelidsvägen 1-221, fördelat på 114 bostäder: 21 st - 2 rok 35 st - 3 rok 54 st - 4 rok 4 st - 5 rok I föreningen finns även två lokaler och 117 garageplatser.

2012: Avgifterna höjdes med 2% 2013: Avgifterna höjdes med 1% 2015: Avgifterna höjdes med 1,5% 2016: Avgifterna höjdes med 1% 2017: Ingen avgiftshöjning

Under 2015-16 fortsätter bytena av värmepumpar och varmvattenberedare i föreningen. Några tak kommer att bytas där behov finns. Lekplatserna är upprustade 2014. Målning av fönster och dörrar 2013-14.

Det finns en samfällighet med gemensamhetslokal, vaktmästarlokal, biltvätt, grovtvättstuga och bastu tillsammans med brf Nyckelpigan. Vatten ingår i avgiften men varmvattnet värms genom el och påverkar elräkningen, se posten hushållsel under driftskostnader. Mer information finns på föreningens hemsida: http://www.stenelidsvagen.se/

Garageplats i länga ingår. Parkeringsplats går att hyra men hit får ni ställa er i en separat kö.

Energideklaration

Energikonsumtion:

119 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola