Prästslättsvägen 6, Karlshamn

295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 22 Nov 17:30 - 17:45

  Välkommen att boka dig på visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Prästslättsvägen 6 - Karlshamn

  Kommun

  Karlshamn

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1969

  Boarea

  39m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 (Våningsplan 1 av 7 (1 trappa). ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Karlshamn

  Avgift

  2 658 kr/mån

  Eller högst erbjudande

  295 000 kr

  7 564 kr/m2

  Nyrenoverad, ljus och fräsch 1:a i Prästslätten!

  Välkommen in till denna välplanerade etta om 39 kvm som precis är nyrenoverad med ljusa och fräscha ytskikt och stambyte genomfört med nyrenoverat badrum. Perfekt för dig som söker en första bostad eller övernattningslägenhet. Med närheten till både tågstationen och centrum (ca 7 minuters gångväg). I avgiften ingår bredband. Välkommen att boka in dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-11-22 17:30:00 2018-11-22 17:45:00 40 Bostadsvisning Prästslättsvägen 6, Karlshamn 56,1804082641685, 14,8643482963799 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och praktiska garderober för undanstuvning av ytterkläder etc. Från hallen nås både kök och vardagsrum med sovalkov. Köket är genomgående fräscht med köksstomme i original med nya vitmålade luckor. Välplanerat med gott om plats i överskåp och underskåp. Arbetsbänk i rostfritt stål samt spis med ugn och kyl med frysfack. I köket finns även plats för ett mindre köksbord om så önskas. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Här finns det gott om plats för en dubbelsäng tack vare sovalkoven, vilket gör att du kan skilja sov-delen från umgängesdelen om så önskas. I anslutning till hallen finns även badrummet som här är nyrenoverat genom föreningens stambyte. (Utfört hösten -18) På väggarna och golvet är det våtrumsmatta samt så är badrummet utrustat med dusch, handfat och wc. Bostadsrätten är genomgående mycket fräsch och har under hösten gjorts en rejäl uppfräschning med nya ytskikt på väggar och golv.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969

  2018 - Stambyte, ny el samt ljudisolering hall. 2017 - Underhåll av tvättstugor, samt inköp ny tvättmaskin 2017 - Utbytt av cirkulärt vridspjäll, ventilation 2016 - Installation av dörrautom. samt nya porttelefoner. För ytterligare gjorda renoveringar se årsredovisning.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget om leverans av bredband och telefoni. Avtalet med Bredbandsbolaget innebära att samtliga medlemmar i föreningen erbjuds fritt bredband och fri abonnemangskostnad för Bredbandsbolagets fasta telefoni.

  Bilplats

  Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Övrigt

  - Nyrenoverad, ljus och fräsch etta! - Stambyte genomfört! - Praktiskt och bekvämt boende!

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Är baserad på nuvarande ägare och kan kommas att ändras för framtida köpare.

  Andel i föreningen:

  0,17336%

  Andel av årsavgift:

  0,17336%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1969

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2018 - Stambyte, ny el samt ljudisolering hall. 2017 - Underhåll av tvättstugor, samt inköp ny tvättmaskin 2017 - Utbytt av cirkulärt vridspjäll, ventilation 2016 - Installation av dörrautom. samt nya porttelefoner. För ytterligare gjorda renoveringar se årsredovisning.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Karlshamnshus nr 11

  Lägenhetsnummer:

  207

  Antal lägenheter:

  347

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Välskött och modern förening med bra läge precis utanför centrum i Karlshamn. 10 minuters gångavstånd till centrum. Härifrån är det endast 5 minuters promenad till skogen där du kan välja att promenera på gångstigar eller göra egna utflykter i skogsområdet.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte planeras inom de kommande fem åren då även månadsavgiften beräknas höjas med ca 3 % varje år. Föreningen har aktivt utfört löpande underhåll de senaste åren. Där har bland annat fönsterbyte skett. Entréer och trappuppgångar, säkerhetsdörrar och hissar är utbytta. Det finns även möjlighet till fjärrkopplad entré öppnare via mobiltelefon. Tvättstugorna är mycket fräscha.  Annat:

  Styrelsen har beslutat att statuskontroll av lägenheter ska genomföras i samband med överlåtelse. Vid överlåtelse av lägenhet är det en trygghet för föreningen, säljare och inte minst köpare att en statuskontroll blir gjord. Den görs för att kontrollera att lägenheten inte har några brister som måste åtgärdas. Föreningsfakta: 10 bostadshus med 347 bostadsrättslägenheter, 89 garageplatser som är upplåtna med hyresrätt, 252 bilplatser som är upplåtna med hyresrätt, 73 cykelplatser som är upplåtna med hyresrätt. Husen är uppförda 1968 - 1971. För en mindre kostnad kan man låna en gästlägenhet i hus nr 6 bestående av ett rum och kök. Lägenheten är utrustad med köksutrustning, tv, radio, kuddar och täcken. Totalt fem bäddar. Fest och fritidslokal i föreningsstugan intill hus 22 finns att låna för en mindre kostnad. Lokalen har plats och utrystning för 30 personer.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  130 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor