Mariegården 25, Svängsta

Bostadsrätt, 1 rok, 34m2 Pris: 125 000 kr

1:a i markplan i Mariegården, Svängsta

Liten bekväm etta om 34 kvm i markplan utan trappor. Vardagsrummet har delats av med en mindre sovalkov så lägenheten blir 1,5:a. Viss modernisering behövs. Liten smidig lägenhet för dig som söker enklare boende eller övernattningsmöjligheter. Möjlighet till altan i direktanslutning till bostadsrätten. ( Upplåtelse avtal upprättas separat med BRF)

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnade hall med plats för hatthylla och flertalet praktiskt gardrober. Vidare till höger är det mindre badrummet som är kaklat och klinkat. Här finns badkar, handfat, wc och flertalet skåp och hyllor till förvaring. Vidare in i lägenheten är det stora vardagsrummet. Denna yta har nuvarande ägare delat av med en mindre sovalkov Denna vägg kan tas bort eller justeras om så önskas. Vidare når vi köket med gott om förvaring. Här får man även plats med ett mindre matbord. Från köket nås altan i söderläge på marklplan. (Upplåts separat genom BRF) Ett enklare och smidigt boende för dig som söker något enklare, eller som övernattningslägenhet.

Övriga utrymmen

Större källarförråd i närhet bostadsrätten. Tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Mark i anslutning till bostadsrätten: Altan/terass som nås via köket. Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt - Separat upplåtelse avtal med BRF - Mera informartion i samband med visning.

Bilplats

Stor fri parkering i anslutning till bostadsrätten.

Övrigt

- Bottenplan utan trappor - Enkelt och smidigt boende - Viss moderniseringsbehov och underhåll - Möjlighet till egen altan i markplan (separat avtal med BRF).

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tis 21 Nov 16:30 - 17:00

Anmäl till visning

Adress

Mariegården 25 - Svängsta

Kommun

Karlshamn

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1967

Boarea

34m2

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. - Inga trappor!) , Hiss finns inte

Rum

1 rok varav 1 sovrum

Område

Svängsta

Avgift

883 kr/mån

Anges i NOK (Norska kroner), 883 NOK = 902 kr) Nuvarande ägare har även markyta utanför bostadsrätten där det till kommer +68 NOK, total månadshyra 951 NOK)

Eller högst erbjudande

125 000 kr

3 676 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mikael Kellander

Fastighetsmäklare

Läs mer om Mikael Maila mig

Extra kontaktperson

Angelica Johansson

Mäklarassistent

Läs mer om Angelica Maila mig

Visning

Kom på visning!

2017-11-21 16:30:00 2017-11-21 17:00:00 40 Bostadsvisning Mariegården 25, Svängsta 56,2601955184454, 56,2601955184454 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Mariegården 25, Svängsta

Bostadsrätt, 1 rok, 34m2 Pris: 125 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

125 kr/månad

Hushållsel:

125 kr

Personer i hushållet: 1

Nuvarande ägare har periodvis bott i lgh.

Andel i föreningen:

1,77%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

BRF Fritid 7

Lägenhetsnummer:

1002

Antal lägenheter:

49

Antal lokaler:

0

Information:

Norsk föreningar, all valuta är i NOK.

Styrelseledamot Aage Solheim Styrelseledamot Finn Asle Christiansen Styrelseledamot Inger Kristin Storli Berglund Styrelseledamot Per Gunnar Andersen Styrelsesuppleant Trond Magne Evje Styrelsesuppleant Zofia Walentyna Rubowicz Andersen

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola