Övre Brunnsvägen 14b, Ronneby

850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Fre 18 Jan 16:00 - 16:30

  Välkommen att boka visning! Anmälan krävs.

  Anmäl till visning

  Adress

  Övre Brunnsvägen 14b - Ronneby

  Kommun

  Ronneby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1945-1948

  Boarea

  73m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 852 kr/mån

  I månadsavgiften inkluderas kostnad för hushållsel, f.n betalas 447 kr/månad för hushållselen (justeras årligen). I månadsavgiften ingår även värme, vatten och basutbud för tv.

  Utgångspris

  850 000 kr

  11 644 kr/m2

  Gavellägenhet om 3 rum och kök i kanonskick! Inglasad balkong och centrumläge!

  Välkommen på visning av denna fina 3:a i centrala Ronneby! De 73 kvm har ekparkett genomgående och är fördelade på rymlig entréhall, modernt och fullutrustat kök, helkaklat duschrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol samt två sovrum i bra storlek. Lägenhetens generösa takhöjd och gavelläge gör att den känns ljus och rymlig. Brf Spjutet är en förening belägen i Ronneby centrum med närhet till alla bekvämligheter och service!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-18 16:00:00 2019-01-18 16:30:00 40 Bostadsvisning Övre Brunnsvägen 14b, Ronneby 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entréhall

  Rymlig hall med spotlights i tak och ekparkett. Säkerhetsdörr.

  Kök

  Modernt, smakfullt kök med inredning i vitt och mörk bänkskiva och kakel. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Parkettgolv och plats för matbord.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord om så önskas. Här finns en eldstad, vilken ej är i bruk idag, men tillför en fin detalj till rummet. Från vardagsrummet finns altandörr ut till den inglasade balkongen. Parkettgolv.

  Sovrum 1

  Bostadens största sovrum har gott om utrymme för dubbelsäng samt extra förvaring. Garderober bakom skjutdörrar från Ballingslöv. Idag finns en bastu placerad i rummet, vilken dock ej ingår i köp. Parkettgolv.

  Sovrum 2

  Bostaden andra sovrum har även det plats för dubbelsäng om så önskas och även här finns garderober bakom skjutdörrar från Ballingslöv. Parkettgolv.

  Duschrum

  Smakfullt duschrum som renoverades 2010 med vita, helkaklade väggar och mörk klinker med elslingor på golv. Utrustat med dusch, toalett, tvättställ och toppmatad tvättmaskin. Spotlights i tak.

  Övriga utrymmen

  Föreningen har 2 st tvättstugor. Övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra till sina gäster. Föreningslokal med kök och plats för upp till 35 personer kan hyras av medlemmar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945-1948

  - Genomgripande renoveringar skedde mellan -93 och -94 med bl.a stambyte. - Jordvärme -02 - Inglasning av balkonger -05 - Spolning och besiktning av avloppsnät/system - Fiber installlerat genom ronnebyporten.net -15 - Ny tvättstuga i ett av husen i föreningen med adress Övre brunnsvägen

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med fin utsikt mot Brunnsvallen. Balkongen har markis, öppningsbara glaspartier och erbjuder eftermiddags-/kvällssol.

  Bilplats

  Föreningen har 23 st p-platser. Till p-platserna är det separat kö. Kostnad f.n är 80 kr/månad utan el och 120 kr/månad med el.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  149 kr/månad

  Försäkring:

  149 kr/månad

  Total driftkostnad:

  149 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  3,12%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Spjutet

  Lägenhetsnummer:

  43

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen ligger centralt i Ronneby och har lummiga partier mellan husen med uteplats och gräsmattor. Lägenheterna har inglasade balkonger. Föreningen har två tvättstugor. En som byggdes 2015 som ligger i huset på Övre Brunnsvägen inrett med tvättmaskin och torktumlare. Mitt på gården ligger andra tvättstugan inrett med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. I detta huset finns även samlingslokalen/festlokalen.  Gjorda renoveringar:

  - Genomgripande renoveringar skedde mellan -93 och -94 med bl.a stambyte. - Jordvärme -02 - Inglasning av balkonger -05 - Spolning och besiktning av avloppsnät/system - Fiber installlerat genom ronnebyporten.net -15 - Ny tvättstuga i ett av husen i föreningen med adress Övre brunnsvägen  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  68 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor