Emblastigen 2B, Avesta

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 85,1m2 Pris: 625 000 kr

3:A - Skogsbo

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Nu finns chansen att förvärva en stor och fin lägenhet om 3 rok i en stabil förening i Skogsbo. Två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong med infravärme.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med klinker på golv innanför dörren, övrigt golv i hallen har plastmatta. På väggarna är det stående bröstpanel och tapet. I hallen finns tre st inbyggda garderober samt en st klädkammare. Till höger i hallen ligger badrummet som har klinker på golv och kakel på vägg. Utrustning. tvättmaskin, dusch, toalett, tvättställ, golvvärme och handdukstork. Badrummet är renoverat ca år 2005. Bredvid badrummet till höger i hallen ligger köket som innehar matplats. Plastmatta på golv och tapet på vägg. Utrustning: kyl/frys-hel höjd, diskmaskin, spis/ugn och fläkt. Köket är renoverat ca år 2001. Till vänster i hallen ligger ett av två st sovrum. I dag används detta rum till kontor. Plastmatta på golv och tapet på vägg. Längre in i hallen till höger ligger sovrum två som innehar plastmatta på golv och tapet på vägg. Fem st garderober för praktisk förvaring. Stort vardagsrum med parkettgolv och taper på vägg. Det ryms både sällskapsgrupp och matbord om så önskas. Utgång till en möblerbar balkong med både markis och infravärme.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd 2 och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1950-tal

TV & Internet

Kabel-Tv via Com-Hem. Via kabel-TV. 100MB ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Möblerbar balkong.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 135 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Emblastigen 2B - Avesta

  Kommun

  Avesta

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1950-tal

  Boarea

  85,1m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Avesta - Skogsbo

  Avgift

  3 882 kr/mån

  Elen erläggs i avgiften som en preliminär uträkning på förbrukningen. För nuvarande ägare är elen inkluderad med 385kr/mån. Vid årets slut sker en skjustering.

  Utgångspris

  625 000 kr

  7 344 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Axel Svedlund

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-260 54 76

  axel.svedlund@lansfast.se Läs mer om Axel

  Visning

  Är du intresserad?

  Emblastigen 2B, Avesta

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 85,1m2 Pris: 625 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Andel i föreningen:

  1,84%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-23

  Förening

  Föreningens namn:

  Tallmon

  Lägenhetsnummer:

  112

  Antal lägenheter:

  71

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Överlåtelse- och pantsättningsavgift får tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5% och pantsättningsavgiften till högst 1% av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgiften av pantsättaren. Boatsdarättsföreningen har för avsikt att höja årsagiften mellan 1-2% per år. Detta bör ses som en normal avgifthöjning. Föreningen tillåter inte andrahandsuthyrning eller juridisk person som köpare.  Gjorda renoveringar:

  Srtambytt ca år 2005. Fönster ca år 2012.  TV/Internet:

  Kabel-Tv via Com-Hem ingår med basutbud på kanaler. Internet med 100MB ingår i avgiften.  Gårdsplan:

  Fastighetsskötseln sköts via Gröntjärna Entreprenad.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola