Snöågatan 10B, Borlänge

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 795 000 kr

Ljus & trevlig lägenhet med inglasad balkong i lugnt och naturnära område!

Ljus och trevlig lägenhet om 2 rok i det mycket populära området Forssa! Bostaden ligger endast 1/2 trapp upp i huset och är därför lättillgänglig. Planlösningen är trevlig med stor hall och rymligt kök med plats för matbord. Här finns utgången till balkongen, en fin lösning som finns i fåtalet föreningar i Borlänge. I övrigt har hela bostaden ljusa och fräscha ytskikt. Helkaklat badrum. Stabil förening som under 2015 utförde fönsterbyte och nya helglasade balkongdörrar i samtliga lägenheter. I Forssa finns naturen runt hörnet och den mycket fina promenadslingan runt älven. Här finns också matbutik, möbelaffär, pizzerior mm. Busstrafiken är tät mot Kvarnsveden, Borlänge sjukhus samt Borlänge centrum. Föredrar du att cykla så tar det ca 5 min in till centrum.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med laminatgolv, målad väv på väggarna samt hatthylla.

Kök

Kök och matplats med laminatgolv, tapetserade väggar samt kakel ovan diskbänk. Utrustad med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Utgång till inglasad balkong i västerläge.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum

Badrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Utrustat med WC, dusch, tvättställ och tvättmaskin.

Sovrum

Sovrum med laminatgolv och målade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, matförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum. Övernattningslokal att hyra finns i samlingslokalen i hus 12 och innehar dubbelsäng och soffa.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1970

TV & Internet

Kabel-TV, Com Hem. Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong med västerläge.

Bilplats

92 parkeringsplatser. Går att hyra för 140 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Nya golv inlagda och väggar målade 2009.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Snöågatan 10B - Borlänge

  Kommun

  Borlänge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1970

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Forssa

  Avgift

  3 198 kr/mån

  I avgiften ingår vatten, uppvärmning och kabel-TV.

  Pris eller högstbjudande

  795 000 kr

  12 422 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Helena Backén

  Mäklare/Franchisetagare

  070-260 39 00

  helena.backen@lansfast.se Läs mer om Helena

  Extra kontaktperson

  Jenny Lorenz

  Franschisetagare/mäklare

  070-782 93 29

  jenny.lorenz@lansfast.se Läs mer om Jenny

  Visning

  Är du intresserad?

  Snöågatan 10B, Borlänge

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 795 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planskiss

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,81365% och andel av årsavgiften är 0,81365%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Vägaren

  Lägenhetsnummer:

  37-2219-1-32-3

  Antal lägenheter:

  114

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är ett privatbostadsföretag med säte i Borlänge vars huvudsakliga ändamål är att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende åt föreningens medlemmar. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Vägaren 8. På fastigheten har under 1970 uppförts 7 hus med adress Snöågatan 2-14 och innehåller 114 lägenheter med bostadsrätter, 1 lokal med hyresrätt samt 92 bilplatser.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: 2015: Byte av samtliga fönster i lght, källare, trappor och tvättstugor. Byte av samtliga balkongdörrar. 2014: Diverse asfaltering och fastighetsboxar. 2013: Målning av samtliga husgrunder och dagvattenrör. Nedgrävning av ny dagvattenledning med nya brunnar. 2012: Ny undercentral med värmeväxlare, värmepump, VVC pump, webbaserat styrövervakningssystem och 30 givare i lght. 2011: Isolering av rör i undercentral, nya källardörrar, täta trappfönster, samlingslokal och tvättstugor. Planerat underhåll: Nytt passersystem. Renovering av samlingslokalen. Åtgärda balkongväggar hus 2. Installation av vattenlarm i alla lägenheter.  Parkering:

  Föreningen innehar 92 parkeringsplatser.  Annat:

  Årsavgifterna höjdes senast den 1 januari 2013 med 2.5%. Styrelsen har fastställt budgeten för år 2017 och beslutat om oförändrade årsavgifter under 2017. Årsavgifterna uppgår till i genomsnitt 597 kr/kvm. I avgiften ingår vatten, uppvärmning och kabel-TV. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade. Försäkringsbolag är Länsförsäkringar och i försäkringen ingår gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter. Fastighetsskötseln har besörjts av Komfast.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola