Säfsbyn 112, Fredriksberg

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 57m2 Pris: 850 000 kr

Påkostad och modernt fritidshus med mycket goda hyresintäkter i populär stugby

Påkostad och modernt fritidshus med mycket goda hyresintäkter i populär stugby, tillfälle! Uthyrning via Säfsen Resort med hyresintäkter på ca 87 000 kr/år, ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Stugan är i fint skick, helrenoverad interiört och exteriört 2009 samt utrustad med möbler och inventarier samt extra påkostad med bland annat en rymlig tillbyggd altan i vinkel, tillbyggt förråd mm. Centralt och strategiskt bra läge i stugbyn med närhet till restaurang, reception mm. Natursköna omgivningar med aktiviteter året om.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall. Storstuga innehållandes vardagsrumsdel med braskamin i öppen planlösning till renoverat kök med matplats, diskmaskin, spis, fläkt, mikro och kylskåp med frysfack. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningsäng. Antalet sängplatser är 4+2. Badrum med plastmatta, våtrumstapet, dusch samt ingång till bastu. Stugan är fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet.

Övriga utrymmen

Skidförråd. Tillbyggt större förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1989-90

Stugan är helrenoverad 2009 interiört och exteriört med nya ytskikt, nytt kök och badrum, braskamin m.m. Tilläggsutrustad och påkostad av nuvarande ägare med bland annat en stor tillbyggd altan i vinkel, integrerad altanbelysning, eluttag på två ställen utomhus, större entré, tillbyggt förråd på yttervägg. Grund: Plintar Stomme: Trä Fasad: Värmetimmer Takbeklädnad: Betongtegel VA: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Direktverkande el och nya oljefyllda radiatorer samt kamin.

TV & Internet

Kabel TV Tillgång till internetanslutning finns kostnadsfritt i receptionen.

Uteplats/Balkong

Rymlig tillbyggd altan i vinkel

Bilplats

P-plats vid stugan

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har flertalet engagerade mäklare med personlig och lång erfarenhet av försäljning av bostadsrättsfritidshus i Säfsen. Sammanlagt 10 år med ca 163 nyförsäljningar av stugor och ett stort antal omförsäljningar. Det är med andra ord oss ni kan ringa med era frågor om de olika bostadsrättsföreningarna och försäljningar i området, då vi är de mäklare som varit med från start och därmed har störst kunskap och kännedom om området. Boendet är lättskött på grund av avtalet om stugservice med Säfsen Resort. Den boende förbinder sig att under perioden från den kalendervecka som innefattar den 13 december till den vecka som innefattar annandag påsk samt veckorna 27-33 ställa stugan till förfogande för uthyrning. Innehavaren har dock möjlighet att reservera upp till 5 veckor under vintern samt 3 veckor under sommaren för eget nyttjande. Innehavaren får 75% av intäkterna från uthyrningen, vilket gör ägandet nästintill självfinansierat. Säljaren har haft ca 87 000 i hyresintäkt i år. Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet året runt. Säfsen och dess omgivningar är en naturskön plats där familjer kan vara aktiva och ha roligt tillsammans. Vintertid kan roa dig med skidåkning i 17 nedfarter och 115 km preparerade längdspår samt mängder av andra roliga aktiviteter exempelvis: skotersafari, pimpelfiske, skridskoåkning, bad i vedeldad tunna, after ski mm. Under barmarkssäsongen finns det andra spännande naturnära upplevelser, som t.ex: mountainbike-leder, downhill-cykling, sport- och ädelfiske, vandringsleder, badplats samt vildmarkslekplats. I Säfsen finns dessutom konferensmöjligheter för upp till 280 personer, bekväma timmerstugor samt restaurang och handelsbod.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Säfsbyn 112 - Fredriksberg

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989-90

  Boarea

  57m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  SÄFSEN

  Avgift

  3 022 kr/mån

  Utgångspris

  850 000 kr

  14 912 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Malin Bergström

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-223 66 66

  malin.bergstrom@dalarnas.se Läs mer om Malin

  Visning

  Är du intresserad?

  Säfsbyn 112, Fredriksberg

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 57m2 Pris: 850 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 525 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Uppvärmning:

  1 375 kr

  I uppvärmningskostnad ingår även hushållsel

  Andel i föreningen:

  5,12%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-25

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och nya oljefyllda radiatorer samt kamin.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Säfsbyn 4

  Lägenhetsnummer:

  112

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energikonsumtion:

  148 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola