Säfsbyn 436, Fredriksberg

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 54m2 Pris: 845 000 kr

Modernt och renoverat bostadsrättsfritidshus med höga hyresintäkter i Säfsen

Modernt och renoverat bostadsrättsfritidshus med ett naturskönt läge i Säfsen. Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört och fullt utrustad med nya möbler, inventarier och braskamin. Intäkter i form av uthyrning via Säfsen Resort, hyresintäkter mellan 80-108 000 kr/år, tillfälle! Centralt läge i stugbyn på nära gångavstånd till restaurang, bar, reception mm. Gott om möjligheter för rekreation året runt.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall. Storstuga innehållandes vardagsrumsdel med braskamin i öppen planlösning till renoverat kök med matplats, diskmaskin, spis, fläkt, mikro och kylskåp med frysfack. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med familjevåningsäng. Antalet sängplatser/bäddar är 4+2. Badrum med plastmatta, våtrumstapet, dusch och ingång till bastu. Stugan är fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet.

Övriga utrymmen

Låsbart skidförråd. Möjlighet att bygga större altan efter styrelsens godkännande.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1989-90

Stugan är helrenoverad 2013 med nya ytskikt, nytt kök och badrum, braskamin, bastu m.m. Byggnadstyp: Forsgrens timmerhus Grund: Plintar Stomme: Trä Fasad: Värmetimmer Takbeklädnad: Betongtegel VA: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Direktverkande el och nya oljefyllda radiatorer samt kamin.

TV & Internet

Kabel-TV.

Internetanslutning finns kostnadsfritt i receptionen.

Uteplats/Balkong

Trevlig altan.

Bilplats

P-plats med motorvärmare finns vid stugan.

Övrigt

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har flertalet engagerade mäklare med personlig och lång erfarenhet av försäljning av bostadsrättsfritidshus i Säfsen. Sammanlagt 10 år med ca 163 nyförsäljningar av stugor och ett stort antal omförsäljningar. Det är med andra ord oss ni kan ringa med era frågor om de olika bostadsrättsföreningarna och försäljningar i området, då vi är de mäklare som varit med från start och därmed har störst kunskap och kännedom om området. Boendet är lättskött på grund av avtalet om stugservice med Säfsen Resort. Den boende förbinder sig att under perioden från den kalendervecka som innefattar den 13 december till den vecka som innefattar annandag påsk samt veckorna 27-33 ställa stugan till förfogande för uthyrning. Innehavaren har dock möjlighet att reservera upp till 5 veckor under den angivna perioden samt 3 veckor under veckorna 27-33 för eget nyttjande. Genom uthyrning via Boka Säfsen får innehavaren 75% av intäkterna från uthyrningen, vilket gör ägandet nästintill självfinansierat. Intäkter på den här stugan de senaste åren har varit 80-108 000 kr. Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet året runt. Säfsen och dess omgivningar är en naturskön plats där familjer kan vara aktiva och ha roligt tillsammans. Vintertid kan roa dig med skidåkning i 17 nedfarter och 115 km preparerade längdspår samt mängder av andra roliga aktiviteter exempelvis: skotersafari, pimpelfiske, skridskoåkning, bad i vedeldad tunna, after ski mm. Under barmarkssäsongen finns det andra spännande naturnära upplevelser, som t.ex: mountainbike-leder, downhill-cykling, sport- och ädelfiske, vandringsleder, badplats samt vildmarkslekplats. I Säfsen finns dessutom konferensmöjligheter för upp till 280 personer, bekväma timmerstugor samt restaurang och handelsbod.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Säfsbyn 436 - Fredriksberg

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989-90

  Boarea

  54m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok

  Område

  SÄFSEN

  Avgift

  3 111 kr/mån

  Utgångspris

  845 000 kr

  15 648 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Malin Bergström

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-223 66 66

  malin.bergstrom@lansfast.se Läs mer om Malin

  Visning

  Är du intresserad?

  Säfsbyn 436, Fredriksberg

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 54m2 Pris: 845 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 150 kr

  Driftkostnad:

  1 150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Uppvärmning:

  1 000 kr

  Andel i föreningen:

  5,19%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-17

  Byggnad

  Byggår:

  1989-90

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el och nya oljefyllda radiatorer samt kamin.

  Renoveringar:

  Stugan är helrenoverad 2013 med nya ytskikt, nytt kök och badrum, braskamin, bastu m.m. Byggnadstyp: Forsgrens timmerhus Grund: Plintar Stomme: Trä Fasad: Värmetimmer Takbeklädnad: Betongtegel VA: Kommunalt vatten och avlopp

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Sördalen

  Lägenhetsnummer:

  436

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  141 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola