Turistgårdsvägen 11 och Turistgårdsvägen 15, Idkerberget

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 46m2 Pris: 695 000 kr

Bostadsrätter i toppskick med sjönära läge! Tillfälle med möjligheter....

Varmt välkomna till blivande Brf Rämsbynsviken och bostadsrätterna på bottenvåning i hus 1, beläget i natursköna Rämshyttan som ligger mellan Ludvika och Borlänge. Här har du möjlighet att vara med på ett projekt med goda framtidsutsikter. I händerna på drivna entreprenörer kommer området formas i samråd med de intresserade. Bostadsrätterna i sig är disponerade på en yta om 46m² i toppskick med härlig sjöutsikt i sydvästläge med ca 80 meter till vattnet. Lägenheterna är modernt renoverade i ljusa tilltalande kulörer och försedda med diverse bekvämligheter. Månadsavgiften beräknas till ca 2 531kr. Bostadsrätterna i markplan har altandäck med markkontakt och bostadsrätterna i övre plan har balkong. Föreningen har även tillgång till bryggor med bad- och båtplats, bastu med relax, hopptorn, lekplatser, fotbollsplan mm. Som klippt och skuret för familjen som söker en avkopplande semester i Dalamiljö vid midsommar alternativt vintersemestern med ca 20-30 min till skidanläggningen Romme Alpin. Lämpar sig lika bra till permanentboende som till fritidshus. Juridiska personer tillåtes!

Rumsbeskrivning

Entré/Hall

Ljus och välkomnande hall med klinkers vid entrén, parkettgolv och skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum

Kök med kakel ovan arbetsytor och ny maskinell standard i öppen planlösning till vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan/balkong. Maskinell utrustning i kök: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn.

Duschrum

Duschrum med våtrumsmatta, kakel på väggar, WC, tvättställ, dusch, varmvattenberedare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum 1

Sovrum med parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum med skjutdörrsgarderob och parkettgolv.

Övriga utrymmen

Det finns en befintlig byggnad som idag är tänkt till garage, i samråd med innehavarna kan det tänkas att byggas nya förråd alternativt göra om garaget till flertalet förråd. Tvättstuga. Bastu vid sjön.

Byggnad/Renoveringar

Färgkod för sovrum: NCS S1500-N Färgkod för hall + kök/vardagsrum: NCS S1000-N Information om varumärken Kök: Sentens via electrolux home (samma lina som Marbodal) Vitvaror: Electrolux home Fönster + balkongdörrar: Menta Fönster. 3-glas. Bra U-värde. Ytterdörrar: Blidö Golv: Barlinek parkettgolv ek

Uppvärmning

Direktverkande el

TV & Internet

Fiber beräknas till vår 2018. Fiber beräknas till vår 2018.

Uteplats/Balkong

Altan till lägenheterna i markplan, sjöutsikt från samtliga och belägna i ett västerläge med eftermiddagssol.

Bilplats

Tillhörande P-plats. Parkeringsytor finns på föreningens mark.

Vägbeskrivning

Rämshyttan är beläget mellan Ludvika och Borlänge och ca 25 km till respektive ort.

Övrigt

Vid bokning av en bostadsrätt erlägger man en bokningsavgift om 30 000kr. Om man mot förmodan avböjer köp på egen begäran, tar Rämsbyn Fastigheter AB ut en administrativ avgift om 7 000kr. Observera! Bilderna är tagna på en av visningslägenheterna. Övriga kommer genomgå helrenovering vid 75% tecknade. Utförandet kommer spegla visningslägenheterna. Tillval utöver detta är möjligt!

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Turistgårdsvägen 11 och Turistgårdsvägen 15 - Idkerberget

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  46m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  RÄMSHYTTAN

  Avgift

  2 531 kr/mån

  Pris

  695 000 kr

  15 109 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Henrik Hansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-2669825

  henrik.hansson@dalarnas.se Läs mer om Henrik

  Visning

  Är du intresserad?

  Turistgårdsvägen 11 och Turistgårdsvägen 15, Idkerberget

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 46m2 Pris: 695 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Andel i föreningen:

  8,333% och andel av årsavgiften är 8,333%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rämsbynsviken

  Lägenhetsnummer:

  101 och 103

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energikonsumtion:

  149 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola