Barrsätragatan 46c, Sandviken

Bostadsrätt, 2 rok, 60,5m2 Pris: 650 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välplanerad 2:a med ljus och öppen planlösning. Smakfullt renoverat kök och kaklat duschrum. Möblerbar balkong med eftermiddagssol. Centralt toppläge med närhet till matvaruaffär, busskommunikation och centrum.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet om två rum och kök. Hela lägenheten är smakfullt inredd och har mycket generösa ljusinsläpp. Här möts Ni av en ljus och välkomnande hall med ekparkettgolv och gott om plats till avhängning för ytterkläder i praktisk garderob med skjutdörrar. Köket som är smakfullt renoverat ligger till höger och har plats för matbord vid fönstret. Köket har samma ekgolv som i hallen, vita köksluckor och vitvaror i rostfri design. Utrustning; spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin och komb.kyl/frys. Till höger från hallen sett ligger det ljusa och trivsamma sovrummet som har laminatgolv och generös förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Till vänster från hallen ligger det rymliga vardagsrummet med plastmatta. De stora fönsterpartiet bidrar till att det känns ljust och luftigt. Här finns utgång till den stora, möblerbara balkongen. I anslutning till hallen ligger badrummet som har kaklade väggar och våtrumsmatta. Utrustning; badkar, tvättställ, Wc samt egen tvättmaskin. Varmt välkommen på visning!

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, matkällare och tvättstuga i denna uppgång (c).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.Bredband via fiber 100 mb. Leverantör: Telia.

Uteplats/Balkong

Stor och möblerbar balkong med markis. Balkongen har västerläge vilket ger härlig eftermiddagssol.

Bilplats

43 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. På föreningens fastigheter finns även två fristående garageföreningar.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Barrsätragatan 46c - Sandviken

Kommun

Sandviken

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1962

Boarea

60,5m2

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. )

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Sandviken - Centralt

Avgift

2 896 kr/mån

Eller högstbjudande

650 000 kr

10 744 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Barrsätragatan 46c, Sandviken

Bostadsrätt, 2 rok, 60,5m2 Pris: 650 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0,9151% och andel av årsavgiften är 0,9151%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-27

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Enen

Lägenhetsnummer:

30-2113-1-72-6

Antal lägenheter:

108

Antal lokaler:

2

Information:

2016 skedde en avgiftshöjning med 2,5 %.

Inga större åtgärder planeras.

Enhetsel, med elmätare till varje lägenhet. Därav betalar bostadsrättsmedlemmarna ingen fast elavgift utan endast för den egna förbrukade elen.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola