Högbovägen 6b, Sandviken

Bostadsrätt, 1 rok, 40,5m2 Pris: 395 000 kr

Välkommen till denna välrenoverade 1:a med centralt toppläge! Här erbjuds en bostad som är genomgående renoverad med ljusa och enhetliga färger. Stort, topprustat kök med dubbla fönster, ljust vardagsrum med utgång till balkong och helkaklat duschrum. Här finns närheten till butiker, livsmedel och restauranger.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommna till Högbovägen 6b! Här möts Ni av en ljus och välkomnande entréhall med nya ytskikt och bra förvaring i form av garderober med praktiska skjutdörrar.

Kök

Rymligt och smakfullt renoverat kök med vita skåpluckor och integrerade vitvaror. Här finns matplats med plats för 4 personer. Intill matplatsen finns dubbla fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitvaror: inb.ugn, häll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med nya ytskikt i smakfull stil. De stora fönstren ger rummet en ljus och luftig känsla. Här finns även utgång till den rymliga balkongen..

Duschrum

Duschrummet, som renoverats under 2010, har klinkergolv och kaklade väggar i stilsäker design. Utrustning: Wc, duschplats och tvättställskommod. Varmt välkomna på Visning!

Övriga utrymmen

Det finns matkällarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredband, Kabel-Tv och IP-telefoni via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Möblerbar balkong.

Bilplats

20 parkeringsplatser. Går att hyra för 75 kr/månad utan el och 150 kr/månad med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Högbovägen 6b - Sandviken

Kommun

Sandviken

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1939

Boarea

40,5m2

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. )

Rum

1 rok

Område

Sandviken - Centralt

Avgift

2 977 kr/mån

Ett tillägg till månadsavgiften på 136 kr/mån avser hushållsel. Detta regleras en gång per år. Vid högre/lägre förbrukning justeras detta.

Eller högstbjudande

395 000 kr

9 753 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Högbovägen 6b, Sandviken

Bostadsrätt, 1 rok, 40,5m2 Pris: 395 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

2,14625% och andel av årsavgiften är 2,14625%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Förmannen

Lägenhetsnummer:

30-2104-1-17-8

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

37 Lägenheter 2 Lokaler 1 rok 13 st 2 rok 19 st 3 rok 3 st 4 rok 2 st

Ingen planerad avgiftshöjning.

Enligt underhållsplanen.

Energideklaration

Energikonsumtion:

162 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola