Smedsgatan 8a, Sandviken

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 62,9m2 Pris: 695 000 kr

Ljus och välplanerad 3:a, om 62,9 kvm, med centralt toppläge. Smakfullt renoverat kök, helkaklat duschrum och balkong. Bostadsrätten som är belägen med ca 2 minuters gångavstånd till centrum har närhet till bank, butiker, restauranger och kaféer.

Rumsbeskrivning

Hall

På attraktiv gata med centralt toppläge befinner sig denna ljusa och välplanerade 3:a om 62,9 kvm. Lägenheten befinner sig på 3:e våningen och har genomgående ljusa och fina ytskikt. Här möts Ni av en välkomnande entréhall med med parkettgolv och plats för avhängning direkt till vänster. Hallen har förvaring i form av totalt två garderober med överskåp.

Kök

Till höger från hallen ligger det smakfullt renoverade köket med matplats framför fönstret. Köket har parkettgolv, vita skåpluckor och nyare vitvaror. Utrustning: spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Sovrum

Lägenhetens största sovrum har laminatgolv, ljusa väggar och generös förvaring i form av tre garderober med överskåp.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och trivsamt med fönster åt två håll som ger generösa ljusinsläpp. Vardagsrummet har fint parkettgolv och utgång till balkong.

Sovrum 2

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrum 2, som har laminatgolv och förvaring i form av en garderob. Rummet lämpar sig utmärkt som arbetsrum/gästrum eller barnrum.

Duschrum

Fräscht duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustning: vägghängd-Wc, handfat, duschplats samt tvättmaskin. Varmt välkomna på visning!

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, matkällarförråd, vindsförråd och tvättstuga. Tvättstugan har torkrum, 2 tvättmaskiner och en torktumlare.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Bilplats

20 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 15 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 25 Jan

  Anmäl till visning

  Adress

  Smedsgatan 8a - Sandviken

  Kommun

  Sandviken

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1965

  Boarea

  62,9m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Sandviken - Centralt

  Avgift

  3 954 kr/mån

  Eller högstbjudande

  695 000 kr

  11 049 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Linda Hallebrand

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-5398908

  linda.hallebrand@lansfast.se Läs mer om Linda

  Visning

  Kom på visning!

  2018-01-25 00:00:00 2018-01-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Smedsgatan 8a, Sandviken 60,6187907612591, 60,6187907612591 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Smedsgatan 8a, Sandviken

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 62,9m2 Pris: 695 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Andel i föreningen:

  3,13714% och andel av årsavgiften är 3,13714%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Knippsmeden

  Lägenhetsnummer:

  26

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningens fastighet, Knippsmeden 1 bebyggdes 1965. På fastigheten finns 2 st bostadshus med 36 lägenheter och 3 lokaler, varav 2 lokaler är hyresrätter samt en är föreningslokal. Dessutom finns 20 garage och 15 p-platser. Föreningens tvättstuga finns på Smedsgatan 8.  Gjorda renoveringar:

  Stamrenovering är genomförd 2001. Tak, fasad och balkonger renoverades 2003. Insättning av 3-glas fönster utförd 2010  TV/Internet:

  Kabel-TV genom Telia ingår i månadsavgiften. Bredband genom Telia.  Annat:

  Överlåtelseavgift debiteras köparen. Ev pantsättningsavgift debiteras varje pantsättning.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola