Sören Norrbysgatan 11, VISBY

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 67m2 Pris: 1 695 000 kr

TVÅRUMMARE I ENTRÈPLAN

Trevlig tvårumslägenhet i entréplan med fönster mot innergård utan direkt insyn. Genomgående gott skick och högt i tak i kök, hall och vardagsrum. Lägenheten har genomgående och enhetligt trälamellgolv samt välhållna och stilrena ytskikt. Vardagsrum är lättmöblerat och rymligt med generös takhöjd. Stort badrum med tvättmaskin trots närheten till bostadsrättsföreningens tvättstuga. Parkeringsplats i garage och tv/bredband via fiber ingår i månadsavgiften. Södercentrum ligger precis söder om ringmuren och Söderport, här har du nära till allt staden har att erbjuda och dessutom ligger omtyckta ICA Atterdags och restauranger precis i närheten, vilket underlättar i vardagslivet. Universitet eller Östercentrum når man med en kort promenad.

Rumsbeskrivning

PLANLÖSNING

Hall Välkomnande entréhall med avhängning, trälamellgolv i ek och anslutning till bostadens alla rum samt till en stor praktisk klädkammare med garderober och klädstång. Kök Ljust och modernt kök med fönster ut mot trapphus, trälamellgolv, köksfronter i ekfanér och praktisk laminatbänkskiva med nedfälld rostfri diskho. Badrum Stort badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns WC, handfat i kommod, tvättmaskin, handdukstork samt dusch med draperi där möjlighet finns att installera badkar. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med trälamellgolv, fönster mot innergård och väl tilltagen takhöjd. Sovrum Trevligt och ombonat sovrum med garderober och fönster utan insyn mot nordost och innergård.

Övriga utrymmen

Parkeringsgarage, tvättstuga, samlingslokal, förråd, motionsrum, bastu, cykelrum, barnvagnsrum samt ett övernattningsrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1994

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Telia Triple Play med telefoni, bredband och tv genom fiberanslutning

Bilplats

Parkeringsplats i uppvärmt garage ingår i avgiften. Boendeparkering finns även vid ICA Atterdags.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 25 Jan 16:00 - 16:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Sören Norrbysgatan 11 - VISBY

  Kommun

  Gotland

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1994

  Boarea

  67m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Entréplan) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Visby Södercentrum

  Avgift

  3 416 kr/mån

  Parkeringsplats i garage och Telia triple play med bredband, tv och telefoni ingår i avgiften.

  Eller högstbjudande

  1 695 000 kr

  25 299 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Charlie Siltberg

  Fastighetsmäklare

  070-420 66 69

  charlie.siltberg@lansfast.se Läs mer om Charlie

  Visning

  Kom på visning!

  Anmälan krävs, via länk eller tel 0498 233350. Välkomna!

  2018-01-25 16:00:00 2018-01-25 16:30:00 40 Bostadsvisning Sören Norrbysgatan 11, VISBY 57,6317923203067, 57,6317923203067 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Sören Norrbysgatan 11, VISBY

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 67m2 Pris: 1 695 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  257 kr/månad

  Försäkring:

  123 kr

  Hushållsel:

  134 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  0,57809% och andel av årsavgiften är 0,57764%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  450 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  Treglasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Södercentrum

  Lägenhetsnummer:

  115

  Antal lägenheter:

  141

  Antal lokaler:

  11

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Häggen 6 med adresserna Byrumsgatan 6-10, 12 A-B, 14-22, Magasinsgatan 1-15, Söderväg 12, 14 A-B, 16 A-B och Sören Norrbysgatan 11 i Visby. Föreningen har tvättstuga, förråd, samlingslokal och övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra. Garageplats i källare ingår till alla lägenheter förutom 1:or. Andrahandsuthyrning skall godkännas av styrelsen, se stadgar. Avgift för uthyrning till BRF: 10% av ett prisbasbelopp per uthyrningsår. Uthyrning kortare perioder (exempelvis veckouthyrning) ej tillåten, med undantag av uthyrning under Almedalsveckan och Medeltidsveckan. Enligt ordföranden 20170703.  Föreningens ekonomi:

  Stabil förening med god ekonomi.  TV/Internet:

  Telia Triple Play, ingår i avgiften.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  123 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola