Ängslyckevägen 42, FALKENBERG

Bostadsrätt, 4 rok, 86m2 Pris: 1 995 000 kr

Tilltalande bostadsrättsvilla i Skrea byggd 2013!

Nu äntligen finns möjligheten att förvärva en av dessa trevliga bostadsrättsvillor i Brf Skrea Park! Husen, som byggdes 2013, har genomgående fina materialval, fullt utrustat kök, helkaklat badrum med golvvärme och en energieffektiv konstruktion med frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Huset har genomgående ekparkett, vitmålade väggar och tak samt ett tillbyggt uterum om ca 12kvm med öppningsbara skjutdörrar i glas. Detta hus är på 86kvm och innehåller 3 sovrum, öppet vardagsrum med utgång till uterummet, kök med matplats och helkaklat duschrum/WC. Intill det största sovrummet finns en rymlig klädkammare om ca 4kvm. Välkommen till Ängslyckevägen 42!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning om ca 86 m². Entréhall med klinkergolv som övergår till ekparkett. I hallen finns en garderob samt hatthylla. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. I duschrummet finns duschplats med svängda glasdörrar, WC, handfat, tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt bänk för klädvård. Kök med ekparkettgolv och rymlig matplats intill. Marbodalkök med massiv ekbänkskiva, grått kakel på väggen samt vitvaror från Siemens. I köket finns fullhöjds kyl och frys, varmluftsugn, glashäll, inbyggnadsmikro, diskmaskin, nedsänkt rostfri diskho samt utdragbar fläkt. Matplats intill kök och vardagsrum med plats för ett matbord för 6 personer. Rymligt och ljust vardagsrum med utgång till uterum om ca 2.5 * 4.5 meter. I uterummet ligger en textilmatta, stomme av vitmålat trä och kondensfritt kanalplasttak. Från uterummet når man vidare ut till ett öppet trädäck. I anslutning till vardagsrummet finner vi sedan tre ljusa och fräscha sovrum, samtliga med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Sovrummen är 10kvm, 11.8kvm samt 12.2kvm där det största sovrummet har en klädkammare på 4kvm. Klädkammaren har ett eget fönster vilket gör att många använder den som kombinerad garderob och litet kontor. Ett välskött och trevligt hus att bara flytta rakt in i!

Övriga utrymmen

Det finns ett oisolerat förråd med betongplatta på golvet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning

NIBE frånluftsvärmepump F750

TV & Internet

Anslutning via Telia Fiber. Digital-TV paket från Telia ingår i månadsavgiften.Fiber 10/10mbit ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Inglasat uterum om ca 2.5 * 4.5 meter. Utanför uterummet finns ett öppet trädäck.

Övrigt

BRF Skrea Park byggdes under 2013 och består av 15 stycken friliggande bostadsrättsvillor. Av dessa är 4 stycken 3 rum och kök, resterande 11 hus är 4 rum och kök. Husen ritades av arkitekt Hans Bäckström med utgångspunkt att behovet av ljus är centralt. Husen har en mycket ljus och trevlig planlösning, en välanlagd och lättskött tomt med mestadels gräsmatta samt en i övrigt trevlig utemiljö. Detta hus har kompletterats med ett uterum vilket ger möjlighet att njuta utomhus vid alla väderlekar. Välkommen till detta relativt nya bostadsområde som nu är uppvuxet och färdigplanerat. Här bor Ni med närhet till centrum, Skrea Strand och snabba kommunikationer såväl norrut som söderut. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:45 - 14:00

Anmäl till visning

Adress

Ängslyckevägen 42 - FALKENBERG

Kommun

Falkenberg

Typ

1 plan

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

86m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen (uterum uppmätt)

Biarea

11,3m2

Våning

1 av 1 (Bottenvåning.)

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Skrea

Avgift

4 600 kr/mån

Som utgångspris

1 995 000 kr

23 198 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Boka själv via internet eller ring kontoret!

2017-11-19 12:45:00 2017-11-19 14:00:00 40 Bostadsvisning Ängslyckevägen 42, FALKENBERG 56,8829172178329, 56,8829172178329 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Ängslyckevägen 42, FALKENBERG

Bostadsrätt, 4 rok, 86m2 Pris: 1 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

1 458 kr/månad

Försäkring:

144 kr

Uppvärmning:

738 kr

Vatten/avlopp:

263 kr

Renhållning:

313 kr

Personer i hushållet: 3

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Andel i föreningen:

6,92% och andel av årsavgiften är 6,92%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-07

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft med värmeåtervining

Uppvärmningssystem:

NIBE frånluftsvärmepump F750

Förening

Föreningens namn:

Brf Skrea Park

Lägenhetsnummer:

6

Antal lägenheter:

15

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Skrea park äger marken Skrea 14:33 som är bebyggd med 15 stycken fristående hus. 4 stycken av husen är 3 rum och kök om 74kvm styck. 11 hus är 4 rum och kök om 86kvm. Den totala lägenhetsytan är 1242 kvm och tomtens yta är ca 10500 kvm.

2017-01-01: avgiftshöjning med 2%

Fiber via Telia (10/10mBit/s) och digital-TV från Telia ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

43 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola