Fyrkarlens Väg 25 A, Glommen

Bostadsrätt, 3 rok, 92m2 Pris: 1 725 000 kr

Markplanslägenhet om 92 kvm med inglasat uterum i populära Glommen!

Välkommen till en nästintill ny marplanslägenhet i populära Glommen! Invändigt inrymmer lägenheten på sina 92 kvm 2-3 sovrum, 2 helkaklade duschrum, rymligt vardagsrum samt kök med matplats. Här finns även ett inglasat uterum samt kringbyggd terrass där ni kan njuta av dags- och kvällssol. Här bor ni med närhet till bl.a. hav, badstrand, mataffär. restaurang, skola samt 10 minuters bilväg från centrala Falkenberg. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in! Entréhall: Ni stiger in i en entréhall med ljust tapetserade väggar samt klinkers på golvet som övergår till ekparkett en bit in i hallen. Här finns även två garderober för praktisk klädförvaring. Kök: I anslutning till entréhallen finner ni lägenhetens kök. Köket är väl tilltaget och inrymmer matplats med flertalet sittplatser. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är ljust tapetserade. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i köket. Från köket tar ni er enkelt ut till det inglasade uterummet. Köket är försett med vita luckor, en rostfri diskbänk samt en arbetsbänk av svart laminat med vitt kakel ovanför. Utrustningen består av diskmaskin. induktionshäll, spisfläkt. inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kylskåp och frysskåp samtliga av fabrikat Bosch. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. Vardagsrummet inrymmer plats för både soffgrupp samt läshörna. För den som önskar går vardagsrummet att dela av för att på så vis erhålla ytterligare ett sovrum. Fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är gråtapetserade. Här finns även tre garderober för praktisk klädförvaring. Sovrum 2: Sovrum med ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. Sovrummet inrymmer plats för enkelsäng och arbetshörna. Här finns även två garderober för praktisk klädförvaring. Klädkammare: Mellan sovrum 1 & 2 finner ni en praktiks klädkammare med klädstänger. Duschrum/Wc/Klädvård: I anslutning till innerhallen finner ni lägenhetens helkaklade duschrum/wc/klädvård. Golvet är försett med grå klinkers och väggarna är vitkaklade. Duschrummet är utrustat med duschhörna med vikbara glasväggar, handfat med underskåp, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Här finns även en arbetsbänk med svart laminatbänkskiva och en rostfri tvättho. Förvaring finner ni i över- och underskåpen. Duschrum/Wc: I direkt anslutning till entréhallen finner ni även en extra helkaklad toalett. Golvet är försett med grå klinkers och väggarna är vitkaklade. Toaletten har installerat handfat samt spegelskåp och är förberedd för dusch och wc-stol. Välkommen på visning av en lägenhet med hög standard och vattenburen golvvärme i samtliga rum!

Övriga utrymmen

Det finns förråd. Det finns en gemensamt ägd robotgräsklippare som sköter gräsmattorna på Fyrkarlens Väg 21, 23 och 25.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016-2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

TV & Internet

Bredband, TV och telefoni finns via Telia Öppen Fiber. Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang hos leverantören.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Inglasat uterum i anslutning till kök. Golvet är försett med nålfiltsmatta. Här finns även lamellgardiner för solskydd. Uteplats 2: Kringbyggd terrass i anslutning till uterum. Här kan ni njuta av dags-och kvällssol.

Bilplats

P-plats med plats för 1 st bil samt 1 st husbil.

Övrigt

Områdesbeskrivning: Glommen ligger vid havet ca 1 mil norr om Falkenberg. Det är ett område som är känt som ett fiskesamhälle. Här finns fiskehamn och småbåtshamn där fiskebåtarna trålar efter kräftor. Bebyggelsen består av villor, fritidshus samt lägenheter. I området finns ett fågelreservat och en utsiktsplats vid den sten som givit staden sitt namn, Glumstenen. Som boende i Glommen har man tillgång till hav, fin badstrand och vackra promenadvägar. Glommen har bland annat en livsmedelsbutik (Handlar´n) samt en restaurang (Glommens Fiskekrog). På temat mat arrangeras årligen Glommens kräftfestival. I området finns en grundskola (Långavekaskolan) och närmsta högstadieskola finns i Skogstorp. Det går en fin cykelväg längs med havet mot Falkenberg och bussförbindelserna är goda. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Fyrkarlens Väg 25 A - Glommen

Kommun

Falkenberg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016-2017

Boarea

92m2

Våning

1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. )

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Glommen

Avgift

3 780 kr/mån

Som utgångspris

1 725 000 kr

18 750 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Susanna Andersson

Fastighetsmäklarassistent

Läs mer om Susanna Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Fyrkarlens Väg 25 A, Glommen

Bostadsrätt, 3 rok, 92m2 Pris: 1 725 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

1 435 kr/månad

Försäkring:

162 kr

Hushållsel:

300 kr

Uppvärmning:

973 kr

Andel i föreningen:

8,33% och andel av årsavgiften är 8,33%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster isoler aluklädda

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Förening

Föreningens namn:

Fyrkarlen Jakob

Lägenhetsnummer:

1931

Antal lägenheter:

12

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger fastigheterna Morups-Lyngen 2:113 och 2:189-194 i Falkenbergs kommun, vilka är uppförda 2016-2017 innehållande 12 st bostadsrätter. Fastighetenernas adress är Fyrkarlens väg 10, 12,14, 21, 23 och 25. Tomtarean är 4002 kvm. Till varje lägenhet medföljer 1 st p-plats samt förråd.

Telia Öppen Fiber

Det finns en gemensamt ägd robotgräsklippare som sköter gräsmattorna på Fyrkarlens Väg 21, 23 och 25.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola