Blåsbackegatan 10, Halmstad

Bostadsrätt, 2 rok, 51m2

Flytta rätt in!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

OBS! KOMMANDE FÖRSÄLJNING. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO. Bostadsbyte bör planeras i god tid, oavsett om ni ska sälja eller köpa. Vi är därför glada för att presentera en kommande försäljning. Blåsbackegatans finaste lägenhet? Här erbjuds möjlighet att flytta rätt in i en fräsch och välplanerad tvåa som totalrenoverats med enorm eftertanke och precison. I HSB:s brf Kronbruden bor du i aktiv och stabil förening med balkong som erbjuder dags och eftermiddagssol samt bekvämt cykelavstånd till centrum, högskolan och Arenahallen. Den här ska upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Kvadratsmart 2:a som totalrenoverats under nuvarande ägares regi. I princip alla arbeten är utförda under 2013 och allt har mer eller mindre bytts ut eller setts över. All el byttes ut, ny elcentral med automatsäkringar, det golv som inte byttes ut slipades om, nya golvlister, nytt kök, nytt badrum, nya fönsterbrädor, total ommålning mm.

Badrum med tvättmöjligheter

Badrummet är även det totalrenoverat under 2013. Det gamla inkaklade badkaret revs ut och golvbrunnen flyttades för att optimera placeringen av duschen. Smakfulla tillval i form av mörkgrått klinkgolv som bryts av i duschhörnan och vitt kakel på väggarna. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, golvvärme, vattenburen handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från 2017 samt dusch med bågformade vikväggar i glas.

Kök

Köket är placerat rakt över entrén och parkettgolvet från hallen följer med in vilket ger en enhetlig känsla. Under 2013 så revs det gamla köket ut och ett nytt tog form där bänkskivorna höjdes upp. Utdragbara lådor under arbetsbänken skapar goda förvaringsmöjligheter och de vita skåpsluckorna bryts av med grått kakel och rostfria kapitalvaror. Köket innehåller: induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbygg mikro, diskmaskin, rostfri diskbänk med dubbelho samt kyl och frys.

Entré/hall

Entré och hall med slät vävtapet som är vitmålad och parkettgolv(2013). Hallen gjordes om under 2013 och då installerades garderoben med skjutdörrar. Elcentralen byttes ut och en ny med automatsäkringar sattes in.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum som ligger i anslutning till balkongen som erbjuder dags- och eftermiddagssol. Väggarna tapetserades om under 2013 och den vackra fiskbensparketten, slipades om och oljades.

Sovrum

Sovrummet har samma typ av ekparkett som i hall och kök och även här så lades den in 2013. Väggarna sågs över genom ommålning och tapetsering och det enda som sparades var den charmiga och inbyggda garderoben som målades om. Här ryms en dubbelsäng och det finns plats över till byråer eller garderobsvägg för den som önskar ytterligare förvaring.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer ett rymligt vindsförråd en trappa upp samt en mindre matkällare i källarplan. Det finns två tvättstugor i föreningen varav en ligger i källaren i samma byggnad som lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV - via ComHem som ingår i avgiften.Går att få via ComHem där innehavaren själv står för kostnaden.

Uteplats/Balkong

Balkong med trätall och platsbyggd bänk som medföljer. Här finns möjlighet till många soltimmar då det erbjuds både dags- och eftermiddagssol.

Bilplats

Föreningen har 7 st garage för uthyrning (sep. kö) samt 8 platser i carport (sep.kö). Fri parkering på gatorna i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Blåsbackegatan 10 - Halmstad

Kommun

Halmstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1954

Boarea

51m2

Areauppgifter enligt bostadsrä

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Centralt/Nyatorp

Avgift

3 377 kr/mån

Ansvarig mäklare

Andreas Ericsson

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Andreas Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Blåsbackegatan 10, Halmstad

Bostadsrätt, 2 rok, 51m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

200 kr/månad

Hushållsel:

200 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

1,08138% och andel av årsavgiften är 1,08138%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-02-17

Byggnad

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB:s Brf Kronbruden

Lägenhetsnummer:

5

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen består av 62 lägenheter förderlade enligt följande: 1 rok - 4 st 2 rok - 22 st 3 rok - 36 st Bastu i hus nr 6 finns till medlemmarnas förfogande. Cykelrum finns i varje källare.

Föreningen som är aktiv har utfört stora renoveringar under senare år, bl a har man utfört byte av fönster och balkongdörrar (2000), takbyte (2004), renovering av balkonger (2004), fasadrenovering (2007), stamrenovering (relining, 2008-2009), byte av vattenledningar (2008-2009), renovering av tvättstugor, utfört ventilationskontroll mm. 2014 målades källarna om och bastun renoverades. Under 2016 byttas dörrarna till lägenheterna och trapphusen målades om.

Energideklaration

Energikonsumtion:

206 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola