Österängsgatan 12, Halmstad

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 81,5m2 Pris: 1 595 000 kr

Unikt tillfälle att förvärva hörnlägenhet!

Möjligheten till att förvärva en bostadsrätt i HSB:s brf Östergård är ganska god då det är Halmstads största förening. Möjligheten att lyckas komma över en trea är även den ganska god. Möjligheten till att förvärva en hörnlägenhet, ja den är betydligt mindre och lyckas med kombinationen till en trea på hörnan, den är sällsynt. Missa därför inte chansen nu när den erbjuds till en av föreningens guldklimpar! Fräsch och välvårdad trea med fönster i tre väderstreck som erbjuder badrum med både tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök i klassiskt utförande, generöst vardagsrum med ekparkett samt inglasad balkong i västerläge. Hiss finns!

Rumsbeskrivning

Entré och hall

Redan när besökaren sätter första foten över tröskeln så märker den av det som skiljer lägenheten från de flesta andra i föreningen via det ljusflöde som extrafönstret i vardagsrummet skapar. Det ligger rakt i linje med entré och hall vilket skapar ett extra välkomnande intryck. Allting förstärks sedan av att hallen går i ljusa toner. Hallen med laminatgolv erbjuder väldigt goda möjligheter till förvaring i form av totalt 5 inbyggda garderober med överskåp samt hatthylla direkt till höger om entrén.

Badrum med tvättmöjligheter

Det fräscha badrummet med tvättmöjligheter är placerat till höger om entrén och är försett med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, duschkabin samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Det första av de två sovrummen nås från hallen. Det används idag som TV-rum/gästrum men lämpar sig utmärkt som sovrum. Likt i hallen så ligger här laminatgolv.

Kök

Stilrent kök med laminatgolv och plats för matbord. Köket går i klassiska och tidlösa tillval vilket yttrar sig i vita luckor, bänkskivor i massiv ek med spottar ovan som skapar en behaglig arbetsmiljö samt vitt kakel. Köket är komplett utrustat och innehåller: kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt samt inbyggd ugn och mikro.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet nås från hallen eller det anslutande sovrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord. Den vackra originalparketten i ek har bevarats och rummet upplevs som väldigt ljust då det har fönster i två väderstreck.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum nås från köket eller från vardagsrummet. Här ligger samma snygga laminatgolv som i köket vilket ger ett enhetligt intryck och från rummet så nås den inglasade balkongen i västerläge.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer två st förråd, ett större på vinden samt mindre förråd på markplan(tidigare matkällare). Tvättstuga finns på innergården. Cykelförråd finns på gaveln av byggnaden.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965-67

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Via Telenor där basutbudet ingår i avgiften. Fiber finns via Telenor. Innehavaren står själv för kostnaden och kan välja på olika hastigheter. För mer info besök: www.bredbandsbolaget.se

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong i västerläge.

Bilplats

Garageplats finns att tillgå enligt separat kö. Parkeringsplats finns att tillgå. Parkeringsplats under tak enligt separat kö. Finns även ett flertal fria parkeringsplatser att tillgå i området.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 27 Jan 11:00 - 11:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Österängsgatan 12 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1965-67

  Boarea

  81,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Öster

  Avgift

  4 121 kr/mån

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  19 571 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Visning

  Kom på visning!

  Bokad visning, boka via länken eller kontakta mäklaren.

  2018-01-27 11:00:00 2018-01-27 11:30:00 40 Bostadsvisning Österängsgatan 12, Halmstad 56,671174011575, 56,671174011575 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Österängsgatan 12, Halmstad

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 81,5m2 Pris: 1 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Hushållsel:

  250 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,2803% och andel av årsavgiften är 0,2803%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s brf Östergård 3519

  Lägenhetsnummer:

  92

  Antal lägenheter:

  390

  Antal lokaler:

  27

  Allmänt om föreningen:

  Välskötta HSB Östergård består av följande: 390 bostadslägenheter av varierande storlek, 27 st lokaler, 158 st garageplatser samt 131 st p-platser. Trivsellokal för privata arrangemang finns att hyra. Övernattningslägenhet med 4 bäddar finns att hyra. Cykelrum finns i samtliga hus och det finns även låsta cykelrum där man kan hyra plats (fn. 50 kr/år). Gemensam tvättstuga finns att tillgå på innegården.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen bytte ut alla fönster och balkongdörrar 2012. Lägenhetsdörrarna byttes under 2014 till säkerhetsdörrar och postboxar installerades vid huvudentrén till trapphuset. 2016 - 1 tak byttes. Resterande kommer bytas under närmsta åren. Under de närmsta åren kommer stam och elledningar att renoveras. 2017/2018 - Stamrenoveringen har påbörjats genom så kallad rörinfodring.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola