Dioritvägen 1, Kungsbacka

3 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Okt

  Möte på Södra Torggatan 6 i Kungsbacka

  Anmäl till visning

  Adress

  Dioritvägen 1 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  88m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Övre plan) , Hiss finns inte

  Rum

  4,5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kolla Parkstad

  Avgift

  5 233 kr/mån

  Inkl. värme, kallvatten, internet, tv och telefoni

  Utgångspris

  3 450 000 kr

  39 205 kr/m2

  Varmt välkomna till Dioritvägen 1, en nyproducerad 4:a med stor balkong i söderläge och inflyttning den 23 januari 2019. Bostaden disponeras om 4 rok och präglas av öppna ytor där bland annat vardagsrummet är om ca 35 kvm. Det finns två stora sovrum med mängder av garderober i varje sovrum och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med wc, dusch samt flera förvaringsskåp. Gästtoalett med wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Öppet samband mellan vardagsrum och kök ger generösa umgängesytor med plats för många. Härifrån når du även din väl tilltagna balkongen om 10,5 kvm i soligt söderläge, här har ni sol hela dagen. Se tillval m.m. som bifogade dokument i annonsen.

  Ansvarig mäklare

  Philipp Bisping

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-42 24 54

  philipp.bisping@lansfast.se Läs mer om Philipp

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-10-22 00:00:00 2018-10-22 00:00:00 40 Bostadsvisning Dioritvägen 1, Kungsbacka 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Förråd på andra våningen

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telia Triple Play - ingår i avgiften

  Bredband

  Telia Triple Play - ingår i avgiften

  Uteplats/Balkong

  En stor och härlig balkong om 10,5 kvm i söderläge. Här kan ni njuta av sol hela dagen.

  Bilplats

  14 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns gatuparkering runt hela kvarteret, det ansöks hos kommunen och kostar 200kr/mån. http://www.kungsbacka.se/Gator-trafik-och-utemiljo/Trafik-och-gator/Parkering/

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,7188%

  Andel av årsavgift:

  3,7188%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  1-1104

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor