Nils Ebbesgårdsgatan 94, Kungsbacka

Bostadsrätt, 5 rok, 109m2 Pris: 2 850 000 kr

Femrummare med högt läge och härlig utsikt samt västerläge på balkong och uteplats!

Välkommen till Nils Ebbesgårdsgatan 94 och ett av de bästa lägena högt uppe på Varlaplatån. Nyrenoverad balkong, modell större, med härlig utsikt västerut och ett uterum under med plats för loungemöblerna. Utanför uterummet fortsätter altanen innan gräsmattan tar vid. Morgonkaffet kan med fördel avnjutas på framsidan där du finner en andra uteplats. Lägenheten som rymmer tre sovrum är väl underhållen och modernt renoverad under årens lopp. Förråd finns vid entrén och garage med ett tillhörande mindre förråd ingår. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser och boulebana i området. Men ändå centralt med närhet till Kungsbacka centrum, Kungsmässan och Hede affärsområde. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg.

Rumsbeskrivning

Hall |

Ljus hall med tåligt klinkergolv i mörk kulör. Trappan till övre plan är nu inbyggd och ger ett praktiskt förrådsutrymme.

Vardagsrum |

Vidare in finner vi vardagsrummet som ligger öppet mot matplats och kök och rymmer soffgruppen samt annat möblemang. Trägolv i bok och ljusa väggar. Härifrån nås uterummet med skjutbara glasdörrar som ger åtkomst till altanen och trädgården.

Kök |

Fortsätter vi in till höger finner vi matsal och kök. Köket består av ljusa vita luckor med rostfria handtag och erbjuder gott om förvaring. Mörkbrun köksbänk med infälld rund diskho och kakel i matchande kulörer. Här finns även en rullbar köksö som kan flyttas efter tycke och smak. Infällda downlights och belysning i skåp ger en mysig känsla. Under fötterna ligger ett tåligt laminat. Vitvarorna består av kyl/frys (Electrolux 2007), spis (Husqvarna), spisfläkt (Elektrolux), kombinerad micro/varmluftsugn (Whirlpool/IKEA 2007) och diskmaskin (Siemens 2014).

Badrum |

Slutligen på entréplan har vi det första badrummet med ljusa färger på klinker och kakel med inslag av turkos. Interiör bestående av wc, handfat, dusch, tvättmaskin och värmepanna. Även förberett för badkar.

Övre Hall |

Trappan upp har ny grå matta på trappstegen och väl uppe finner du en övre hall som lämpar sig väl för en läshörna eller hemmakontoret. Trägolv, vita väggar samt blommig fondvägg.

Sovrum 1 |

Det största sovrummet med garderober längs ena väggen och plats för dubbelsäng utan att kännas trångt. Utgång till den väl tilltagna balkongen i västerläge. En plats med härlig utsikt och sol till solnedgång.

Sovrum 2 och 3 |

Båda är väl tilltagna och rymmer både säng och skrivbord samt garderober om man känner för det.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, festlokal, förråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet plus tvättmaskin i lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1985

2007 - Omfattande köksrenovering 2008 - Omläggning golv övervåning, nya innerdörrar 2010 - Ommålning av fasaden 2012 - Garageportar 2013 - Altan baksida 2014 - Ytbehandling av tak 2015 - Klinker entré och inbyggd trappa med förråd 2016 - Nya fönster 2017 - Balkong och uterum samt altan framsida. Ny matta på trappsteg

Uppvärmning

Vattenburen värme med luftvärmepump

TV & Internet

Fiber

Uteplats/Balkong

Altan vid entrén med östligt läge där morgonkaffet kan avnjutas. Staket och växter som insynsskydd. Uteplats åt väster på trädgårdssidan med gräsplätt för lek samt plats för bärbuskar, träd och planteringar. Härligt uterum med plats för loungemöblerna samt en balkong modell större med härlig utsikt.

Bilplats

Garage med ett mindre förråd.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:30 - 12:00

Anmäl till visning

Adress

Nils Ebbesgårdsgatan 94 - Kungsbacka

Kommun

Kungsbacka

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1985

Boarea

109m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Biarea

6m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Kungsbacka - Varla

Avgift

6 525 kr/mån

inkl. fiber och garage

Utgångspris

2 850 000 kr

26 147 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Bokad visning, var vänlig anmäl dig!

2017-11-19 11:30:00 2017-11-19 12:00:00 40 Bostadsvisning Nils Ebbesgårdsgatan 94, Kungsbacka 57,5028073266211, 57,5028073266211 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Nils Ebbesgårdsgatan 94, Kungsbacka

Bostadsrätt, 5 rok, 109m2 Pris: 2 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

2 389 kr/månad

Försäkring:

189 kr

Hushållsel:

1 600 kr

Vatten/avlopp:

600 kr

Personer i hushållet: 6

Andel i föreningen:

3,88702% och andel av årsavgiften är 3,88702%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Vattenburen värme med luftvärmepump

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Nils Ebbesgården

Lägenhetsnummer:

10

Antal lägenheter:

29

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen består av 29st bostadsrätter som uppfördes 1985. Föreningen har som mål att följa underhållsplanen och att verka för ett tryggt och trivsamt boende.

Avgiften höjdes med 2% under 2017.

Fönster byttes ut 2015 och taket målades och sågs över 2014. Balkongrenoveringar utfördes 2017. Entrédörrar och förrådsdörrar planeras bytas 2017/2018.

Föreningen har en gemensamhetslokal som står till medlemmarnas förfogande. Övernattningslägenhet för dina gäster. Du finner två stycken sandlådor och boulebana på området och källsortering görs i soprum. Det är viktigt att veta att bostadsrättsinnehavaren sköter sina egna tillhörande områden utanför sitt hus, t.ex. gräsklippning etc. genom föreningens medlemmar.

Energideklaration

Energiklass:

B

Energikonsumtion:

99 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola