Porfyrvägen 21, Kungsbacka

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 600 000 kr

Varmt välkomna till Porfyrvägen 21, en helt nybyggd tvåa om 55kvm med låg avgift om 3 639kr inkl. värme, kallvatten, internet, tv och tel. Bostaden är färdigbyggd i mars 2018 och har en härlig balkong om 7kvm i soligt sydvästläge. Stort sovrum med en egen klädkammare/förråd intill. Brf Seglet byggs i trä och blir svanenmärkt, vilket ger bostäderna en skön inomhusmiljö och låga driftskostnader - samtidigt som du kan bo med gott samvete. Målet är att de olika byggnaderna ska fungera bra ihop och tillsammans bilda en gemytlig helhet som tar tillvara på det fina läget i den nya småstadsidyllen. Kolla Parkstad är en ny populär stadsdel i Kungsbacka. Här samsas flerbostadshus av innerstadskaraktär med småstadscharmiga radhus, gröna parker, skola (Kollaskolan åk F-9) och en helt ny förskola med fyra avdelningar. Det finns gott om anledningar att bosätta sig i här; den moderna arkitekturen, de gröna parkerna som omger kvarteren, servicen i området, närheten till aktiviteter, hav och natur och bara fem minuter på cykel till innerstaden - för att nämna några! Dessutom bor du på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. Kontakta mäklaren för mer info om bostaden!

Övriga utrymmen

Det finns förråd i lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017/18

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften! Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften!

Uteplats/Balkong

Balkong om ca 7 m² i perfekt sydvästläge. Här erbjuds sol från tidig förmiddag till kväll.

Bilplats

14 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Gatuparkering finns runt hela föreningen, den kostar 200kr/mån.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Porfyrvägen 21 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017/18

  Boarea

  55m2

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kolla Parkstad

  Avgift

  3 639 kr/mån

  Pris

  2 600 000 kr

  47 273 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Philipp Bisping

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-42 24 54

  philipp.bisping@lansfast.se Läs mer om Philipp

  Visning

  Är du intresserad?

  Porfyrvägen 21, Kungsbacka

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 600 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,025059%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Seglet

  Lägenhetsnummer:

  21-1106

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola