Klövervägen 24, Laholm

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72m2 Pris: 995 000 kr

Nyproduktion vid Hallandsåsens fot!

Med placering precis vid foten av Hallandsåsen ska nu bostadsrättsföreningen Hasselbyn under våren 2018 uppföra 6 stycken bostadsrättslägenheter i 3 st parhus med tillhörande carport/förråd. Inflyttning beräknas ske etappvis med start sommaren 2018. Bostaden är nyckelfärdig med hög standard när du flyttar in, till och med trädgården är anlagd. Upplev känslan av hur det är att bo i ett nybyggt hus/BR, inga tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt - som familj och fritidsintressen.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall/Entrén är ljus och välkomnande och har gott om förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderob. Från entrén, till höger, tar man sig vidare till tvättstugan. Tvättstugan är ljusmålad med våtrumsmatta på golvet. Utrustning som finns är tvättmaskin och torktumlare från IKEA samt en frånluftsvärmepump från NIBE. Mittemot tvättstugan finns badrummet med plastmatta på både golv och vägg. Utrustningen är tvättställ, toalett och dusch. Vidare in finns det ena sovrummet, från detta kan man ta sig ut till den anslutande terrassen. Rummet är vitmålat och på golvet finns ekparkett med en garderob till förvaring. Därefter kommer vi tillhusets andra sovrum. Rummet är ljust och rymligt och har gott om förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Enhetligt parkettgolv. Från hallen når vi husets sällskapsrum och matplats. Rummet har en öppen planlösning in till köksdelen. Rummet har genomgående, enhetlig ekparkett och vitmålade väggar. Från rummet tar man sig vidare ut tilll utplatsen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis samt diskmaskin. Utrustningen är från IKEA. Inredningen är även den från IKEA.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd om ca 7,5 kvm. Byggnadssätt som följer; Grund: Betongplatta på mark med 200 mm underliggande cellplastisolering. Sockelement obehandlade utvändigt. Ytterväggar: I storblockselement med grundoljade och målad liggande panel. Vindskydd, 170 mm miljöklassad isolering, plastfolie, sekundärregelverk, 45 mm miljöklassad isolering, 12 mm OSB-skiva och 13 mm gipsskiva. Rumshöjd 2 400 mm. Innerväggar: Träreglar med 13 mm gipsskivor och 12 mm OSB-skiva. Vindsbjälklag: 400 mm miljöklassad lösull, plastfolie, glespanel, 13 mm målat gipsplank. Yttertak: Fribärande ramverk, råspont, papp, läkt och ytbehandlade betongpannor typ Benders Palema. Innertak: 13 mm målad slät gipsplank. Golv: Klinker, plastmatta och parkettgolv i omfattning enligt rumsbeskrivning. Plåt: Hängrännor, stuprör, fönster- och tröskelbleck, fotplåt och vindskiveplåt samt anslutningsplåtar i grå/silver. Fönster: Träfönster, U-värde: 1.3 Invändiga smygar av vitmålad MDF-skiva. Ytterdörr: Vitmålad, utförande enligt ritning. Invändiga smygar av vitmålad MDF-skiva. Låssystem: Assa 2002 Innerdörrar: Vitmålade släta Fönsterbänkar: Vitlackerade MDF. Listverk: Golvlist: Vitmålad fabrikslackad. Foder: Vitmålad fabrikslackad Hushållsprodukter: Levereras från Electrolux Tak på förråd utgörs av papp.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump Nibe 370

Uteplats/Balkong

Stålslipad betong och staket mot grannen om ca 17 m²

Bilplats

1 carportplats med 220-uttag, singel på uppfart och i carport. Grund: Betongplatta på mark, oisolerad. BTG-plintar vid carport. Ytterväggar: Paneltyp: Liggande målad panel. I storblockselement med grundoljad och målad panel, spikläkt och vindskydd. Golv: Betonggolv, obehandlat Plåt: Lika huvudbyggnad Förrådsdörr: Vitmålad Låssystem: Assa 2002

Prel tillträde i juni/juli 2018. Hasslöv är ett litet jordbrukssamhälle beläget vid Hallandsåsens fot med gårdar, villor och en fridfull miljö. På åsen finns det fina strövområden, och i närheten finns Sveriges sydligaste skidbackar på Vallåsen och Kungsbygget. Historia Som övriga orter i regionen är Hasslöv uppbyggt kring jordbruket. Minnen från Bronsåldern finns i form av unika Lugnarohögen, en gravkammare. Hasslövs kyrka är ursprungligen från 1200-talet, och fortfarande består delar av kyrkan från denna tid. Näringsliv Hasslöv är regionens minsta ort vilket ger ett begränsat näringsliv. Här finns dock en del mindre företag, bl a åkeri, växtbutik, redovisningsfirma, rörfirma. Hasslöv har kyrkans barntimmar, förskola, byskola från 0-6 med natur, och närproducerat som tema. Närheten till E6:an skapar bra pendlingsmöjligheter.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Klövervägen 24 - Laholm

  Kommun

  Laholm

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 1 (Våningsplan 1 av 1. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hasslöv

  Tillträde

  01-07-2018

  Avgift

  3 981 kr/mån

  Värme och VA tillkommer med en uppskattad kostnad till ca 660 kr per månad, vidare tillkommer kostnad för sophämtning och hushållsel. Energianvändningen beräknas bli ca 49 kWh/m2 och år för radhus, detta innebär lägre energianvändning än Boverkets krav.

  Pris

  995 000 kr

  13 819 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Kent Lundgren

  Franschisetagare/mäklare

  0733-102901

  kent.lundgren@lansfast.se Läs mer om Kent

  Extra kontaktperson

  Isabell Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0706-788499

  isabell.andersson@lansfast.se Läs mer om Isabell

  Visning

  Är du intresserad?

  Klövervägen 24, Laholm

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72m2 Pris: 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning vänster

  Planlösning höger

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump NIBE 370

  Andel i föreningen:

  16,67%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  Svenska träfönster 3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump Nibe 370

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Hasselbyn

  Lägenhetsnummer:

  1-6

  Antal lägenheter:

  6

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen som registrerades hos bolagsverket 2017-08-26 har till syfte att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Upplåtelsen kan även avse mark.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola