Körvelgången 41, Laholm

Bostadsrätt, 3 rok, 91m2 Pris: 450 000 kr

3:a i markplan på Körvelgången

Välkommen till denna välplanerade 3:a i markplan på Körvelgången med egen trädgårdstäppa och inglasad altan med närhet till såväl centrum, skola, affär, badplats och strövområden.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ/HALL Hall i vinkel med ljusa väggar och grått laminatgolv. Avhängning- och förvaringsmöjligheter finns. Vidare in i hallen finns ytterligare förvaring med 2 st garderober. BADRUM Utrustning som finns är toalett, tvättställ och badkar. Väggarna är delvis kaklade och på golvet ligger en plastmatta. TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ Utrustning som finns är tvättmaskin från Bosch [-17], torktumlare och tvättställ samt förvaring. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusmålade. Från tvättstugan har man åtkomst till ett förråd med fönster. Här finns förvaringsmöjligheter, tapetserade väggar och plastmatta på golvet. SOVRUM 1 Husets första sovrum har ljusa väggar och laminatgov. Bredvid sovrummet finns här en separat klädkammare med gott om förvaring VARDAGSRUM/MATPLATS Rakt fram, från hallen, ligger det kombinerade vardagsrummet och matplatsen. Det finns gott om ljusinsläpp, parkettgolv och ljusa väggar. Vidare härifrån kommer vi ut till uterummet. KÖK Direkt till höger från entrén räknat ligger köket med tillhörande matplats. Rummet är ljust, med gröna Jämtlandsluckor, vitt kakel som stänkskydd och laminatgolv. Utrustning som finns är Kyl och frys i fullhöjd, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. SOVRUM 2 Från köket ligger det andra sovrummet som har vita väggar och laminatgolv. Gardrob till förvaring.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, trädgårdsförråd och samlingslokal som är tillgängliga för alla i bostadsrättsföreningen. I anslutning till samlingslokalen finns en övernattningslägenhet med plats för 4 st nattgäster. Eget förråd nås från den egna uteplatsen, samt ett vindsutrymme som nås från hallen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1990

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburet

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.Fiber finns inkopplat via Bostadsrättsföreningen.

Uteplats/Balkong

Från vardagsrummet finns det en utgång till det inglasade uterummet som ligger i söderläge. Som golv ligger betongplattor med överliggande nålfiltsmatta. Plasttak. Från uterummet tar man sig, genom skjutdörrarna, ut till den väl tilltagna stensatta uteplatsen. Här finns gott om utrymme för såväl grill som utemöblemang. Här finns även ett förråd om ca 4,5 kvm. Trädgården är trivsam och lättskött, med kantsten som förenklar trädgårdsarbetet. Här finns även planteringslåda och fruktträd.

Bilplats

1 parkeringsplats ingår i månadsavgiften. 21 st carportplatser. Till carportplatserna är det separat kö. 27 st parkeringsplatser.

Övrigt

LAHOLM Laholm är Hallands äldsta och minsta stad med rötter från medeltiden. Laholm är välkänt för sitt utmärkta laxfiske i ån Lagan som rinner förbi samhället samt sina många konstverk. Innerstaden andas typisk småstadsidyll med sin medeltida stadsdel Gamleby. I Gamleby finns den oregelbundna stadsplaneringen kvar från medeltiden, med gamla kullerstensgator. De låga husen är byggda i tegel och korsvirke som är typiskt för södra Halland. Laholm är en småstadsoas som bokstavligen blommar upp på sommarhalvåret. Hit kommer människor från när och fjärran för att njuta av den härliga miljön som Laholm erbjuder. Laholm är en jordbrukskommun med flera sysselsatta jordbrukare jämfört med riksgenomsnittet. Industrin präglas av småföretag där ett par av de största har cirka 100 anställda. Laholm är känd som en Tryckarstad med tryckerier i spetsen som Trydells och Ruter Media Group, bland andra. Laholm har även flera andra företag som Diab, Brickpack med flera. Service I Laholm är det nära till all tänkbar service, så som banker, apotek, livsmedelsaffärer, radio-, teve- och fotohandlare, kläd- och skobutik, bokhandel, frisörer, ur- och guldsmed och torghandel. Det finns Stadshotell, restauranger, pubar, café och bageri. Dessutom finns flera kulturella begivenheter som exempelvis biograf, teater, bibliotek och kulturskola. Allt finns samlat centralt och nära till hands kring de båda torgen. Dessutom finns det vårdcentraler, läkarmottagning, folktandvård och en familjecentral för barn- och mödravård. Kommunikationer Kommunikationerna är goda med busscentral på gamla stationsområdet, cirka 100 meter från centrum och den nya järnvägstationen i Trulstorp, strax utanför staden, har täta avgångar mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn varje dag. Dessutom gör närheten till E6:an att det är lätt att ta sig till flygplatserna i Halmstad och Ängelholm. Förskola och skola Laholm har flera dagis och förskolor. I staden finns även fyra grundskolor, Glänningeskolan och Blåkullaskolan som har klasser från F-3, Parkskolan med F-6 samt Lagaholmsskolan med högstadieklasserna 7-9. Osbecksgymnasiet ligger precis bredvid Lagaholmsskolan och ger ungdomarna möjlighet att läsa allt ifrån Barn och Fritid till Teknik. Det erbjuds också vuxenutbildning på Lärcentrum och närmaste högskolan i Halmstad. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tis 21 Nov 16:00 - 17:00

Anmäl till visning

Adress

Körvelgången 41 - Laholm

Kommun

Laholm

Typ

1 plan

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1990

Boarea

91m2

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 0 (Bottenvåning. Våningsplan 1. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Glänninge

Avgift

6 375 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp och sophämtning.

Utgångspris

450 000 kr

4 945 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Tidsbokad visning Tisdag den 21/11kl 16,00 anmälan krävs

2017-11-21 16:00:00 2017-11-21 17:00:00 40 Bostadsvisning Körvelgången 41, Laholm 56,5013310821606, 56,5013310821606 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Körvelgången 41, Laholm

Bostadsrätt, 3 rok, 91m2 Pris: 450 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

499 kr/månad

Försäkring:

107 kr

Hushållsel:

392 kr

Andel i föreningen:

2,09001% och andel av årsavgiften är 2,15246%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glas

Ventilation:

Mekanisk

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme, vattenburet

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggen BRF Laholmshus Nr 2

Lägenhetsnummer:

204132001-0041

Antal lägenheter:

46

Antal lokaler:

1

Information:

Riksbyggen BRF Laholmshus nr 2 består av 46 lägenheter. Uppdelning enligt följande; 2 r.o.k 4 st 2 r.o.k 8 st 3 r.o.k 12 st 4 r.o.k 17 st 4 r.o.k + allrum 5 st

Energideklaration

Energikonsumtion:

136 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola