Brunnsäpplets väg 8, Varberg

Bostadsrätt, 4 rok, 92m2 Pris: 3 150 000 kr

Fyra i markplan med egen uteplats

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha 4-rumslägenhet i markplan på Göingegården. Fina och exklusiva materialval och förråd gör detta till en lägenhet att trivas i! Smakfullt kök med stenbänkskiva och öppen planlösning i vinkel mot vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till det inglasade uterummet i sydvästläge med en egen liten trädgårdstäppa och odlingslott med möjligheter för grill och att njuta av härliga sommardagar. Kanske ett bra alternativ när man är färdig med boendet i den stora villan? På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du äppelodlingar och fantastiska promenadsslingor. På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du service och barnomsorg som förskolor, ny f-9 skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra och frekventa busskommunikationer in till centrum. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

.

När ni öppnat den gedigna ekdörren och går in i lägenheten hamnar ni i en klinkerförsedd HALL som övergår till parkettgolv som sedan är genomgående i hela lägenheten. En hatthylla (med plats för fler garderober) löser förvaringsfrågan av ytterkläderna. Till höger i hallen ligger det kakel- och klinkerförsedda badrummet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva och överskåp. Dusch med duschväggar, toalett och tvättställ med kommod. Längre in i hallen finns ytterligare ett kakel- och klinkerförsett WC. Det finns tre SOVRUM i lägenheten där master bedroom är på 13 kvm och försett med fyra garderober. Ytterligare två sovrum på ca 10kvm innehållande en garderob. Samtliga sovrum är försedda med ekparkettgolv. VARDAGSRUMMET är rejält och där finns flera väggar att ställa både soffa och bokhyllor mot. Fönstersmygarna är också en härlig detalj då de är djupa nog att kunna sitta i. Det är en trevlig öppenhet och kommunikation mellan kök och vardagsrum, men som ändå ger lite av en separat kökskänsla. KÖKET, som är vitt och från Marbodal är kombinerat med mörkt kakel och bänkskiva i granit som ger en exklusiv känsla. Vitvarorna är från Siemens och består av en inbyggd mikro och ung, separat kyl och frys, glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin och fläkt. Allt är rostfritt och från 2016. Köket är rymligt och utformningen gör köksbordsplaceringen flexibel. Vill man duka till fest så är ytorna tillräckliga för att duka långbord. Från köket kommer man ut till BALKONGEN. Här har man ca 11 kvm inglasat uterum som man under en stor del av året kan nyttja som ytterligare ett rum i lägenheten. Här går fönstren att skjuta i sidled för att öppna upp och få en öppen uteplats, men kan likväl skapa ett växthusklimat. Speciellt med lägenheterna i bottenplan är att man även har en liten tillhörande trädgård som delvis är försedd med betongplattor. Perfekt för den som vill grilla eller har husdjur.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015/2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fiber, Tele och TV genom Varbergs stadsnät.

Uteplats/Balkong

Inglasad uteplats 11kvm samt egen täppa i härligt sydvästläge

Bilplats

Det finns 6 carportplatser och 9 p-platser. Carportplatsen kostar 200kr/mån. Separat kö gäller till carport medans parkeringsplats ingår.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 14:00 - 15:00

Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Brunnsäpplets väg 8 - Varberg

Kommun

Varberg

Typ

Höghus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015/2016

Boarea

92m2

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Våning

1 av 5 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 5. ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Göingegården

Avgift

4 983 kr/mån

hushållsel, värme och vatten tillkommer. Preliminärdebitering 870kr/mån

Utgångspris

3 150 000 kr

34 239 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

BOKNING VIA INTERNET

2017-11-19 14:00:00 2017-11-19 15:00:00 40 Bostadsvisning Brunnsäpplets väg 8, Varberg 57,1302944557783, 57,1302944557783 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

BOKNING VIA INTERNET

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Brunnsäpplets väg 8, Varberg 57,1302944557783, 57,1302944557783 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Brunnsäpplets väg 8, Varberg

Bostadsrätt, 4 rok, 92m2 Pris: 3 150 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Kostnad för värme, vatten och hushållsel tillkommer. Preliminärdebitering 870kr för 4:or. Årlig avläsning.

Andel i föreningen:

3,5439% och andel av årsavgiften är 3,5439%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster isolerglas

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Rubinäpplet

Lägenhetsnummer:

1003

Antal lägenheter:

18

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola