Trädlyckevägen 120, Varberg

Bostadsrätt, 2 rok, 64m2 Pris: 1 695 000 kr

Kommande försäljning

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna välskötta 2.a på tredje våning med balkong i västerläge. Ytorna är välplanerade och generösa. Bra förvaringsmöjligheter i den större klädkammaren i anslutning till hallen som kan göras om till arbetsrum om behovet finns. Här bor du med närhet till centrum, station, stränder, kommunikationer, affärer, skolor och mycket mer. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Rumsbeskrivning

.

Entré Välkomnande och ljus entréhall med plats för avhängning. Kök Praktiskt kök med mycket lådor och skåp. Gott om plats för matbord. Diskmaskin är installerat. Vardagsrum Luftigt och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Lättmöblerade ytor som ger plats för både soffa och matsalsmöbel. Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Klädkammare Från hallen nås klädkammaren. Badrum Rymligt badrum med badkar, handfat, wc och tvättmaskin. Balkong Inglasad balkong i västerläge med fin utsikt mot innergården. Nålfiltsmatta på golvet.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, motionslokal, bastu, samlingslokal, övernattningsrum och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1970-71

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv, bredband och telefoni via Telia fiber. Ingår i avgiften

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge väster.

Bilplats

Det finns 209 st parkeringsplatser på området att hyra. Kostnad: 100 kr/mån Det finns 130 st garageplatser fördelade enligt följande: 4 enkelgarage med 48 platser. Kostnad: 310 kr/mån 7 gemensamhetsgarage med 56 platser: Gega 1-5 (nyrenoverade) Kostnad: 490 kr/mån. Gega 6-7 Kostnad: 360 kr/mån                     3 st MC-platser i gemensamhetsgarage. Kostnad: 120 kr/mån 2 st MC-platser i gemensamhetsgarage (nyrenoverade). Kostnad 245 kr/mån 26 st platser i de "nya" enkelgaragen. Kostnad: 590 kr/mån Det finns även 6 st husvagn/husbilsplatser att hyra på området. Kostnad: 150 kr/mån

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Trädlyckevägen 120 - Varberg

Kommun

Varberg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1970-71

Boarea

64m2

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Trädlyckan

Avgift

3 623 kr/mån

Inkl. värme, vatten, bredband 100/10, bredbands telefoni och Tv-paket Lagom.

Eller högstbjudande

1 695 000 kr

26 484 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Trädlyckevägen 120, Varberg

Bostadsrätt, 2 rok, 64m2 Pris: 1 695 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

405 kr/månad

Försäkring:

90 kr

Hushållsel:

315 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

0,27855% och andel av årsavgiften är 0,27855%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Trädlyckan

Lägenhetsnummer:

229

Antal lägenheter:

322

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningens fastighet Trädlyckan 59 bebyggdes åren 1970-71. På fastigheterna finns 7 st bostadshus med 48 st uppgångar. Totalt finns det 322st lägenheter födelat på 32st 1 rok, 110st 2 rok, 144st 3 rok, 36st 4 rok.

För mer info se föreningens hemsida : http://www.brftradlyckan.se/

Energideklaration

Energikonsumtion:

140 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola