Tegefjäll. Brf Bäcksidan LGH 221, Åre

1 990 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Bäcksidan

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Tegefjäll. Brf Bäcksidan LGH 221 - Åre

  Kommun

  Åre

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  75m2

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. )

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Tegefjäll

  Avgift

  3 475 kr/mån

  Avgiften är preliminär.

  Pris

  1 990 000 kr

  26 533 kr/m2

  Nyproducerat intill barnliften i Tegefjäll!

  Modernt boende med fint läge intill barnliften i Tegefjäll, passar både för permanentboende och för fritidsboende. 20 st moderna bostadsrätter från 2 - 4 rum & kök. Här erbjuds du ett bekvämt och väldesignat hem där det är lätt att trivas. Trevliga och öppna planlösningar i ljusa färgskalor tillsammans med modern byggteknik lägger grunden för dessa trevliga hus. Den ljusa och renodlade inredningen ger dig en stor frihet att sätta din egen personliga prägel på lägenheten, braskamin finns som tillval. Köket har vita luckor och är utrustat med högkvalitativa köksmaskiner såsom induktionshäll, inbyggd microvågsugn, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys. Allt i stilrent rostfritt utförande. Badrum med kakel och klinker med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare ingår i alla lägenheter. Genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme i lägenheterna. Utvändigt förråd i anslutning till entrén. Inflyttning planeras till sommaren 2019.

  Ansvarig mäklare

  Cecilia Hemer Eliasson

  Fastighetsmäklare

  070-6394836

  cecilia.eliasson@lansfast.se Läs mer om Cecilia

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Lgh 221

  Fyra på gaveln om ca 75 m² högst upp med balkong.

  Entréhall

  Utomhus leder trappa upp till en liten balkong/loftgång med förråd och entré. Hall med plats för klädavhängning på hatthylla samt i garderob. Torkskåp. Svart klinkergolv, självklart med golvvärme. Väggarna är vitmålade samt har en fondvägg med mellangrå liggande träpanel.

  Allrum/kök

  Ljust och luftigt allrum i öppen planlösning med kök. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp samt utgång till balkong. (Möjlighet till inglasning finns). Det finns även ett högt sittande fönster på gaveln för ytterligare ljusinsläpp. På golvet med värme ligger ett snyggt trälamellgolv av god kvalitet och väggarna är vitmålade samt har en fondvägg med mellangrå liggande träpanel. Det finns möjlighet att få en braskamin som tillval. Köket har gott om arbetsytor och mycket förvaring. Köket är utrustat med vägg och bänkskåp med ljusgrå släta luckor, bänkskiva i mörkgrå laminat, diskho, separat kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, micro, diskmaskin och köksfläkt. Vitvaror i rostfritt.

  Sovrum

  Tre stycken sovrum. Ett masterbedroom, med plats för dubbelsäng, detta rum har tre garderober. Det andra sovrummet är något mindre men rymmer också dubbelsäng och har en garderob. Det tredje sovrummet är det minsta och har ett mindre långsmalt fönster och rymmer bredare enkelsäng/våningssäng och har en garderob. Samtliga sovrum har likadana golv som i vardagsrummet samt målade väggar.

  Badrum

  Fräscht, rymligt badrum med vitt kakel och svart klinker med golvvärme. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva (mörkgrå laminat) och överskåp med vita luckor, dusch, handfat och WC.

  Vägbeskrivning

  Från Åre kör längs "gamla vägen " Karolinervägen mot Duved. Strax innan avfarten mot Tegefjäll ligger detta området på höger sida, precis intill barnliften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Bäcksidan (under bildande)

  Lägenhetsnummer:

  221

  Antal lägenheter:

  20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor