Katrinavägen 113B, KLÖVSJÖ

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 84m2 Pris: 1 775 000 kr

Bostadsrätt med ski-in-ski-out - Klövsjö!

Varmt välkommen till denna bostadsrätt med fantastiskt bra läge precis nedanför pisten, nära intill Klövsjö Express. Börja dagen med att knäppa på skidorna och åk direkt till liften. Med centralt läge i Klövsjös skidområde har du närhet till restaurang, den nya skistarshoppen, elljusspår för längdåkning och skoteråkning. Lägenheten har en egen parkeringsplats! Uthyrningsmöjligheter! Lägenheten är belägen längst upp i huset med en rymlig balkong som ger dig utsikt mot liften. Från köksfönstret från matplatsen kan du se hur Klövsjö by lyser upp om kvällarna, en riktigt magisk känsla. Bostaden inrymmer en stor hall, två badrum varav ett med bastu, allrum med mysig kamin och med direkt anslutning till den rymliga altanen, kök och hela fyra sovrum varav ett sovrum som idag används som kontor.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med både förvaring och avhängningsmöjligheter i form av garderob och hatthylla. Här finns även ett praktiskt torkskåp att nyttja. Till höger om ingången till bostaden finns även två låsbara förråd. Golv: Klinker med golvvärme Väggar: Furu och målad väv

Badrum med bastu

Till vänster om hallen finns ett badrum med bastu som inrymmer wc, handfat, handdukstork, dusch och tvättmaskin. Golv: Klinker med golvvärme Väggar: Kakel

Badrum

Direkt till höger om hallen nås badrum med wc, handfat och dusch. Golv: Klinker med golvvärme Väggar: Kakel

Allrum

Allrummet nås rakt fram från hallen och inrymmer idag en soffa, två fåtöljer, tv och soffbord. I allrummet hittar du också en mysig kamin från Contura. Golv: Trä Väggar: Målad väv

Kök

Lite längre in från allrummet kommer du in i det hemtrevliga med en matplats som inrymmer ca 6-8 personer där du kan blicka ut mot Klövsjö by och närliggande natur som omger bostaden. Köket utrustas med kombinerad kyl/frys, inbyggd micro och diskmaskin, spis/ugn och köksfläkt. Golv: Trä Väggar: Målad väv

Sovrum 1

Sovrum inrymmande våningssäng och garderob. Golv: Trä Väggar: Tapet

Sovrum 2/kontor

Sovrum som idag används som kontor. Idag inrymmer kontoret, hyllor och arbetsplats. Rummet har plats för dubbelsäng. Golv: Trä Väggar: Målade väggar

Sovrum 3

Sovrum med dubbelsäng, två garderober, tv och fåtölj. Golv: Trä Väggar: Tapet

Sovrum 4

Sovrum inrymmandes dubbelsäng och en garderob. Golv: Trä Väggar: Tapet

Balkong

Rymlig balkong med plats för utemöbler.

Byggår

Föreningens alla byggnader färdigställdes 2007, denna byggnaden färdigställdes 2006.

Allmänt om området

Bredden är Klövsjös styrka. Högst upp på fjället finns solgropar, fun park, familjepister, förbindelselift till Storhogna och maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2, 3, 5, 8.0 km) samt förbindelsespår till Vemdalsskalet. Några svängar längre ner väntar tre av fjällens svartaste pister. Och allra längst ner ett välkomnande barnområde och en expresslift till toppen. Där nere ligger också Hotell Klövsjöfjäll med all service, restaurang, bar och relax. Alldeles intill liftarna finns en välsorterad sportshop och skiduthyrning. I Klövsjö har ski in/ski out varit regeln under de senaste tio säsongernas nybyggande. Området Solviken ligger strax intill expressliften och förra säsongens nyhet var Katrinagården vid Svartåstjärnen. Längre upp med pisten som granne ligger Skidterassen. Längst ner ligger stugområdet Klövsjögläntan med elbelyst 3 km skidspår. Klövsjö by, några kilometer bort, anses av många vara fjällens vackraste fjällby. Byn har ca 300 innevånare, en välsorterad ICA-butik, bageri, restaurang, bryggeri, gårdsmejeri, bensinstation och skola. Mellan Klövsjö och Storhogna, vid Utanbergsvallarna, ligger golfbanan med vackra fjällvyer. En välskött 18-hålsbana, en korthålsbana med 9 hål, restaurang och golfshop.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006

Kamin installerad 2008 och normalt underhåll.

Uppvärmning

El(Vattenburen) Elgolvvärme i denna lgh som föreningen står driften.

TV & Internet

Beställning av fiber har gjorts från leverantören IP-Only och föreningen står kostnaden för anslutningsavgift samt dragning av fiber till respektive lägenhet. Bostadsrättshavare står sedan själv för abonnemang och eventuell hårdvara som behöver installeras.

Bilplats

P-plats ingår i avgiften och du nyttjar plats K614.

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör väg 315 norrut mot Klövsjö. Kör ca 16km och tag sedan vänster in mot Klövsjö Skidområde. Kör ca 1km och tag sedan vänster så kommer du fram till föreningens byggnader. Lägenheten är belägen i huset i mitten och ingång har du på husets vänstra långsida. En trappa upp har du lägenheten till din vänstra sida! Varmt välkommen!

Övrigt

Tillhörande denna lägenhet finns parkeringsplats med motorvärmare med nummer K614. Överlåtelseavgift: 1000 kr som betalas av säljaren. Pantsättningsavgift 400 kr.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Katrinavägen 113B - KLÖVSJÖ

  Kommun

  Berg

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2006

  Boarea

  84m2

  Areauppgifter enligt ekonomisk plan

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Klövsjö

  Tillträde

  29-06-2018

  Avgift

  3 749 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, avlopp, renhållning, parkeringsplats och väg.

  Utgångspris

  1 775 000 kr

  21 131 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  My Paulsson

  Fastighetsmäklare

  070-688 07 31

  my.paulsson@lansfast.se Läs mer om My

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Är du intresserad?

  Katrinavägen 113B, KLÖVSJÖ

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 84m2 Pris: 1 775 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  863 kr/månad

  Försäkring:

  101 kr

  Hushållsel:

  493 kr

  Övrigt:

  269 kr

  El avser både elhandelskostnad och elnätsavgift. Tillkommer för sotning (vid fritidshus boende) vart tredje år 552kr och brandskyddskontroll (vid fritidshus boende) vart sjätte år 1541 kr. OBS! Observera att dessa kostnader är baserade på den nuvarande ägarens drift. Driften kan komma att variera beroende på användning.

  Andel i föreningen:

  9,93%

  Andel av årsavgift:

  9,93%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-03-05

  Pantsättningsavgift:

  400 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 000 kr

  betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Uppvärmningssystem:

  El(Vattenburen) Elgolvvärme i denna lgh som föreningen står driften.

  Renoveringar:

  Kamin installerad 2008 och normalt underhåll.

  Övrigt:

  I denna lägenheten finns elgolvvärme. Föreningen står för detta.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Skidterrassen

  Lägenhetsnummer:

  204

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens firma är bostadsrättsföreningen Skidterrassen. Styrelsen har sitt säte i Bergs kommun. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallad bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.  TV/Internet:

  Indragning av fiber är beställt från leverantör IP-Only och föreningen kommer betala anslutningsavgifter och indragning av fiber till respektive lägenhet. Medlemmen står sedan för eget abonnemang och eventuella hårdvara som behövs inne i lägenheten.  Parkering:

  Parkeringsplats med motorvärmare finns för varje lägenhet.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  116 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola