Björnrke Centrat 312, Vemdalen

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 22m2 Pris: 595 000 kr

Unik lägenhet i Björnrike Centrat - Söderläge - Sonfjället

Nu finns ÄNTLIGEN en lägenhet med söderläge i Bjönrike Centrat att förvärva. Större delen av lägenheten är renoverad under 2013 då man satt in nytt kök, lagt nya golv och målade väggarna. Lättsamt skidåkarboende. Centrat erbjuder alla dess bekvämligheter såsom närhet till restauranger, gym, ICA och sist men inte minst bara att knäppa på sig skidorna och kliva rätt ut i backen. Möjlighet finns att köpa inventarierna!

Rumsbeskrivning

Välkommen in till lägenhet 312

Entre: Direkt till höger finns avhängningsmöjligheter, två garderober och förvaringsskåp. Mycket genomtänkt med bra förvaring för den aktiva familjen. Allrum: Välkommen in till allrummet. Direkt till vänster hittar vi det renoverade köket från 2013 med högblanka röda luckor som ger en härlig färgklick i lägenheten. Köket är maskinellt utrustad med inbyggd kyl, diskmaskin, kolfilterfläkt, spishäll och ugn. I anslutning finns en matplats för fyra personer. I den inre delen finns idag en praktisk bäddsoffa där man kan sova två personer och en tv-bänk med praktisk förvaring under (funkar även lika bra som ytterligare sittplatser). När det är dags att gå och lägga sig finns det även en säng (140cm) att vinscha ner som är elstyrd. Tryck på knappen och sätt dit stödbenen så är du redo för en God Natts sömn. Ett härligt tips från säljarna är att en solig dag öppna fönstret och kliva ut på taket och fälla ut solstolen och njuta av den magiska utsikten mot sonfjället/skidbackarna. Här har du full sinnesro. Badrum: Badrummet inrymmer en wc, tvättställ, dusch med glasdörrar och en handduksvärmare. Plastmatta på golv och kakel på väggar.

Låsbara skåp

Det finns tillgång till ett stort låsbart skåp och ett mindre på plan 2 med tillgång till vallarum.

Avgifter

Överlåtelseavgift: 4000kr betalas av säljarna. Pantsättningsavgift: 2000kr betalas av köparna.

Tvättstuga/Två övernattningsru

Tvättstuga: För ägarna går det att nyttja tvättstugan genom bokning. Här finns två tvättmaskiner. två torktumlare & tvättbänk. (hyr man ut genom Skistar har inte gästerna tillgång till detta). Två övernattningsrum: Det finns två övernattningsrum att boka för ägarna och det kostar 100/natt. Perfekt för dig som får vänner på besök.

Allmänt om området

Björnrike är barnfamiljernas paradis. Här finns en av Sveriges bästa snöparker, skidåkning i välpreparerade pister som omfattar både utmanande såväl som väldigt förlåtande nedfarter och ett stort barnskidområde. Där finns också ett Sameland i skidbacken, där barnen kan mata renar, kasta lasso och i en lappkåta lyssna på berättelser om samernas histora och vardag. Hela området ligger i härligt söderläge med utsikt över nationalparken Sonfjället. Från de allra flesta stugor och lägenheter är det gångavstånd till pisten. Många har också ski in/ski out. Längst upp i skidsystemet finns Björnrikecentrat med all service samlat under ett tak: ICA-butik, gästservice, skidshop med uthyrning, gym och restaurang. Längst ner ligger Björnvallen med barnskidområde, restauranger och Grizzly Express. Det är Skandinaviens snabbaste sexstolslift som bekvämt och snabbt tar dig hela vägen till toppen. I skidområdet är det rejäla fallhöjder som gäller (470 meter) och åklängder på över två kilometer. Spårcentralen ligger i en vacker, orörd och skyddad dal mellan Högfjället och Gråhognafjället. Här finns maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2, 3, 4.5, 7,5 km) samt förbindelsespår till Vemdalsskalet.

Uteplats/Balkong

Gemensam altan finns för alla på respektive våning ut mot slalombacken.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran men ingen märkt parkeringsplats äger man.

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör väg 315 mot Vemdalen i ca 9,7 km. Tag sedan väg 514 mot Björnrike/Sveg i 5km. Sväng sedan vänster mot Björnrike, kör ca 3km och sedan är det framme vid Björnrike Centrat. Välkommen!

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Fre 23 Mar 13:00 - 13:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Björnrke Centrat 312 - Vemdalen

  Kommun

  Härjedalen

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  22m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Björnrike

  Avgift

  1 995 kr/mån

  Som utgångspris

  595 000 kr

  27 045 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Kom på visning!

  Föranmäl dig för visning till 0684-310 00! - Välkommen!

  2018-03-23 13:00:00 2018-03-23 13:30:00 40 Bostadsvisning Björnrke Centrat 312, Vemdalen 62,4236544913536, 62,4236544913536 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Björnrke Centrat 312, Vemdalen

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 22m2 Pris: 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,48%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Björnrike Ski Country

  Lägenhetsnummer:

  312

  Antal lägenheter:

  52

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen Brf Björnrike Ski Country finns 52 lägenheter. Björnrike Fjällhotell byggdes 1968. Hotellrummen byggdes om till lägenheter med självhushåll i slutet av 1980-talet och Brf Björnrike Ski Country Club bildades.  Föreningens ekonomi:

  Årsavgiften faktureras kvartalsvis i förskott. Någon avgiftshöjning är inte känd, men köparen uppmanas att undersöka detta hos föreningen vid köpetillfället för uppdaterade uppgifter. Överlåtelseavgift: 4000kr betalas av säljarna. Pantsättningsavgift: 2000kr betalas av köparna.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har ej beslutat utföra några större renoveringar i nuläget. 2005: Mattor i korridorerna byttes och målning. 2006: Samtliga fönster i lägenheterna byttes. 2009: Uppgradering och renovering av elen/elsystemet. 2012: Bergvärme installerades. 2017: Automat brandlarm.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola