Vemdalsskalet Solvargsvägen 17, 19, 21 & 23, Vemdalen

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 109m2 Pris: 2 695 000 kr

NU ÄR FÖRSTA BOSTADSRÄTTEN SÅLD - Vemdalsskalet - Solvargen!

Välkommen till dessa fantastiska nyproducerade bostadsrätter i fristående hus på Vemdalsskalet i området Solvargen. Bostadsrätterna ligger på en lugn gata med Vemdalsskalet nära tillhands. Med ca 1.5 km gångavstånd når du skidbackar och närliggande service såsom ICA, Skistarshop, inredningsbutik, caféer och restauranger. Solvargen är det perfekta uppehället för den som inte bara har intresse för utförsåkning utan också längdåkning samt skoter då du kan åka direkt från husen till preppade skoterleder och längdspår. Vemdalen har under de senaste åren vuxit och blivit ett av de populäraste destinationerna och uthyrningsmöjligheterna är mycket goda! Bostadsrätterna känns lyxiga med rätt materialval och planlösning. Låg månadsavgift på 1 800:-! Ett möblerat visningshus finns tillgängligt. Varje hus inrymmer på entréplan: hall, två sovrum, badrum, bastu, allrum/kök och ett loft med ytterligare ett badrum. På loftet finns möjlighet att skapa sin egen prägel. Kanske behövs ytterligare bäddar eller ett allrum? Endast fantasin kan stoppa.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och välkomnande hall med smakfulla detaljer och hemtrevlig känsla! Här finns både förvaring och avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen nås övre plan med lofte och ett mindre badrum. Till vänster nås ett badrum med bastu och masterbedroom. Rakt fram nås det andra sovrummet. Golv: Klinker med golvvärme. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Badrum med bastu

Badrum med wc, kommod, dusch, förvaring, NIBE370 frånluftsvärmepump, torkskåp samt bastu. Badrummet är förberett för en mindre tvättmaskin. Golv: Klinker med golvvärme. Väggar: Kakel

Sovrum 1

Det första sovrummet inrymmer idag en dubbelsäng och tre garderober. Golv: ekparkettgolv. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Sovrum 2

Det andra sovrummet inreds idag med en byrå och en mindre hurts. Här har du plats för en våningssäng och förvaringsmöbel. Golv: Ekparkettgolv. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Allrum

Allrum, kök och matplats i öppen planlösning med härlig rymd och högt i tak. De stora fönsterna släpper in rikligt med solljus och ger dig en fin vy mot fjäll och närområde. En mysig kamin med en vackert utsmyckad stenvägg pryder rummet. Vidare inreds allrum med en mysig soffgrupp. Golv: Ekparkettgolv. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Kök & matplats

Köket har gott om förvaring och utrustas med spishäll, fläkt, ho samt en inbyggd kombinerad kyl/frys. Det kommer även sättas in en micro. Matplatsen inrymmer idag fyra sittplatser, men rummet ger dig möjlighet till fler, om så önskas. Golv: Ekparkettgolv. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Övre plan - Badrum

På loftet nås även ett mindre badrum med wc, kommod och dusch. I badrummet kommer även en lampa att monteras upp. Golv: Klinker med golvvärme. Väggar: Kakel.

Övre plan - Loft

Loftet är idag oinrett och kan göras om till vad du helst önskar. Om det är ytterligare ett sovrum eller exempelvis ett allrum är upp till dig. Golv: Ekparkettgolv. Väggar: Tapet & vitmålad träpanel.

Allmänt om området

Vemdalsskalet tillhör en av Sveriges äldsta skidområden. Med de senaste vintrarnas satsningar är det nu en toppmodern och supereffektiv skidcirkus med totalt fyra expressliftar på två fjäll. Barnen har sin egen skid- och lekcirkus vid foten av fjället. Med snälla backar, rullband och lätthanterliga knappliftar. Där finns också Skalets torg med lägenheter, hotell, skidshop med uthyrning, restauranger, gästservice, läkarmottagning, naprapat, gym, café frisör, inrednings- och friluftsbutik. Strax intill ligger spårcentralen som tar dig ut i maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2.5, 5, 7.5, 10 km) samt förbindelsespår till både Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Härifrån utgår också rösade leder och vesselturer upp på fjället till våffelserveringen Jaktstugan. Någon kilometer bort, med fjället som granne, ligger Vargen, Strömfjällsdalen och Ripfjället. Och längst ner i skidsystemet, i söderläge, finns Skalspasset med lägenhetshotell, restauranger och skiduthyrning. Här har också allt boende ski in/ski out. Mittemot Passet ligger det nya stugområdet Klockarfjället.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår: kommunalt vatten, avlopp, renhållning, vägavgift inkl. snöröjning & yttre underhåll.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Nibe 370, eloljeradiatorer, golvvärme & kamin

TV & Internet

Fiber: Indraget och anslutet. Varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang med valfri leverantör.

Bilplats

P-plats

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör väg (315) i ca 1,2km och tag sedan höger till Solvargen. Följ vägen in i området i ca 350 meter och du får sedan bostadsrätterna på vänster sida. Välkommen!

Övrigt

Tillägg: Stenvägg Helklinkrad hall Kakel/klinker badrum uppe Golvvärme badrum uppe Kontakta mäklaren för prisinformation.

Tillägg: Stenvägg Helklinkrad hall Kakel/klinker badrum uppe Golvvärme badrum uppe Altan Kontakta mäklaren för prisinformation.

Tillägg: Stenvägg Helklinkrad hall Kakel/klinker badrum uppe Golvvärme badrum uppe Altan Kontakta mäklaren för prisinformation.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vemdalsskalet Solvargsvägen 17, 19, 21 & 23 - Vemdalen

  Kommun

  Härjedalen

  Typ

  1 plan med loft

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  109m2

  Areauppgifter enligt ekonomisk plan

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  Vemdalsskalet

  Avgift

  1 800 kr/mån

  Pris

  2 695 000 kr

  24 725 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se Läs mer om Leif

  Visning

  Är du intresserad?

  Vemdalsskalet Solvargsvägen 17, 19, 21 & 23, Vemdalen

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 109m2 Pris: 2 695 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  I månadsavgiften ingår: kommunalt vatten, avlopp, renhållning, vägavgift inkl. snöröjning & yttre underhåll. Bostadsrättshavare skall själv svara för hushållsel och uppvärmning. El debiteras från föreningen till självkostnadspris via undermätare och föreningen elabonnemang. Uppskattad kostnad ca 1000:-/månad. Driftskostnaden kan variera beroende på nyttjande!

  Andel i föreningen:

  12,5%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster isoler med spröjs

  Ventilation:

  Frånluft i badrum. Friskluftsv

  Uppvärmningssystem:

  Nibe 370, eloljeradiatorer, golvvärme & kamin

  Förening

  Föreningens namn:

  Vargmyra 1

  Lägenhetsnummer:

  1-8

  Antal lägenheter:

  8

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Nybildad bostadsrättsförening som registrerats den 30 mars 2016 hos Bolagsverket. Under 2017 kommer man uppföra 8 stycken fristående bostadsrätter fördelat på 4 fastigheter. Vemdalens Kyrkby 53:169, 926m² Vemdalens Kyrkby 53:170, 1140m² Vemdalens Kyrkby 53:171, 1112m² Vemdalens Kyrkby 53:169, 1079m²  Föreningens ekonomi:

  Lågt belånad förening.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola