Konstapelgränd 26, Östersund

1 190 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 20 Aug 16:30 - 17:00

  Öppen visning men anmäl dig gärna!

  Anmäl till visning

  Adress

  Konstapelgränd 26 - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1972

  Boarea

  84m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Körfältet

  Avgift

  4 251 kr/mån

  Utgångspris

  1 190 000 kr

  14 167 kr/m2

  Helrenoverad lägenhet med hörnläge i markplan!

  Välkommen till denna totalrenoverade och bra planerade lägenhet på Körfältet. Bostaden nås helt utan trappor! Enhetliga golv och ljusa väggar, balkong mot gården och lekplatsen, stora rum och bra förvaring i klädkammaren. Lugnt läge på Körfältet med fina gårdar, närhet till grönområden och elljusspår, bra med bussförbindelser och ca 10 min gångväg till Lillänge köpcentrum och 20 min till Östersunds centrum.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-08-20 16:30:00 2018-08-20 17:00:00 40 Bostadsvisning Konstapelgränd 26, Östersund 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Stor rymlig hall med gott om plats för förvaring. Laminatgolv och vita väggar. Klinkergolv med golvvärme innanför dörren. Garderob och städskåp. I hallen finns också en stor garderob med spegeldörrar smart inredning. Från hallen nås en praktisk klädkammare/förråd med gott om plats för förvaring, inredd med hyllor och klädstänger.

  Kök

  Kök med rymlig matplats vid fönster och gott om arbetsytor. Köket renoverades 2017 med inredning från Ikea och snygg fondvägg i trä. Bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med diskmaskin (2013), spis och fläkt (2017) samt kyl och frys.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet, som nås via en stor öppning från hall, har grått golv och tapetserade väggar samt utgång till balkongen som ligger mot den fina gården. Ny dörr till balkongen.

  Sovrum

  Två rymliga sovrum som båda nås från hallen. Det största ligger mot gården och har fyra garderober med överskåp. Det något mindre sovrummet har ljus tapet på väggarna.

  Badrum

  Ett fint badrum renoverat 2018 med Fibo Trespo på vägg och snygg våtrumsmatta på golvet. Utrustat med badkar, tvättställ med underskåp, och wc. Tvättmaskin från 2015 ingår.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,49936%

  Andel av årsavgift:

  0,49936%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Konstapeln

  Lägenhetsnummer:

  19

  Antal lägenheter:

  226

  Antal lokaler:

  34

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen har cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, lusthus, grillplats, övernattningsrum, vävstuga och vallningsrum. Föreningens egna hemsida: http://www.hsb.se/mitt/konstapeln  Föreningens ekonomi:

  Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som löpande uppdateras för att beräkna kommande fondavsättningar. I månadsavgiften ingår bredband och telefoni som är obligatoriskt. Beslutas vid budgetmöte - beror på övriga prishöjningsbehov.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen håller på att relina avloppsledningarna i badrum och kök. 2015 på ojämn sida 2016 på jämn sida. Föreningen har tidigare bl a satt in isolerruta i fönstren från utsidan. Under 2012 har föreningen isolerat vindarna, bytt regelventiler i källare och tätat fönster. Nya balkongdörrar samt gaveldörrar till källarutrymmen 2013. Uteplatser har stenbelagts, garagen plåtbeslagits, byggt ny ramp till miljöhus 2, investerat i 21 motorvärmarplatser och vattenrening i värmesystemet.  Annat:

  Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och den återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB. HSB tar också ut en medlemsavgift på 300 kr från nya medlemmar för helår, vid köp efter 1/7 tas halva avgiften ut (150 kr), detta endast 1:a året, därefter betalar föreningen avgiften. Om medlem renoverar badrum bekostar föreningen byte av golvbrunn och avloppsrör.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor