Budgivning pågår

Odensalagatan 38 A, Östersund

Aktuellt bud

720 000 kr

Utgångspris 650 000 kr

Budgivare 2 16/08 kl: 20:36 - 720 000 kr

Budgivare 1 16/08 kl: 19:58 - 700 000 kr

Budgivare 2 15/08 kl: 19:53 - 685 000 kr

Budgivare 1 14/08 kl: 10:40 - 675 000 kr

Budgivare 2 14/08 kl: 09:48 - 650 000 kr

Budgivare 1 14/08 kl: 09:40 - 600 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Odensalagatan 38 A - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959

  Boarea

  42,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (6 trappsteg från entrén) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Odenslund

  Avgift

  1 991 kr/mån

  inklusive kabel-tv. Enhetsel med avläsning varje månad.

  Utgångspris

  650 000 kr

  15 294 kr/m2

  Skoldags! Bra 1:A med lugnt läge i Odenslund, 1:a våningen med fönster mot gården, kök med matplats.

  Rymlig etta i populära föreningen Rödstjärten. Lugnt och lummigt läge med närhet till skolor och universitet samt fina cykel- och promenadvägar mot centrum. Lägenheten har kök med matplats vid fönster, rum med parkettgolv, fönster mot gården och badrum. Två förråd, gästlägenhet, fräscha tvättstugor och härliga grönytor med uteplatser och grillplatser finns att tillgå i föreningen.

  Ansvarig mäklare

  Bodil Gisslén Sundelin

  Fastighetsmäklare

  070-653 97 17

  bodil.gisslen@lansfast.se Läs mer om Bodil

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Kök med matplats vid fönster. Gråmålade luckor i original med skjutluckor på överskåpen, ljust kakel ovan bänkytor och diskbänk, ljusa väggar och nyare laminatgolv. Maskinellt är köket inrett med kombinerad kyl/frys i rostfritt, elspis med plattor och fläkt i rostfri kåpa. Städskåp med överskåp.

  Rum

  Rum med två fönster mot gården. Parkettgolv i original, ljus tapet och 3 garderober med överskåp för förvaring. Skena i taket för draperi om man vill avgränsa inre delen av rummet till sovplats.

  Hall

  Hall med grått klinkergolv, mönstrad tapet på en vägg och vitmålade väggar i övrigt.

  Badrum

  Bad-duschrum med klinker på golvet och kaklade väggar, utrustat med duschplats, tvättställ och wc. Förberett för tvättmaskin med avloppsanslutning och el.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Gemensamt avtal med ComHem för Tv-kanaler

  Bredband

  Gemensamt avtal med Bredbandsbolaget, bredband 100/10 Mbit/s ingår samt telefon Mini.

  Uteplats/Balkong

  Fina gårdar med gott om grönytor och gemensamma uteplatser och grillplatser.

  Bilplats

  107 p-platser och 55 garage. Lång kö till garage. 5 st i kö till p-plats 2018-08-16.

  Övrigt

  I närområdet finns affär, gym, badhus och gott om grönområden och promenadvägar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  30 kr

  Kostad för el debiteras av föreningen utifrån förbrukning. Angivet belopp är baserat på nuvarande ägares uppgift där kostnaden legat mellan 25-30 kr/månad.

  Andel i föreningen:

  0,42124%

  Andel av årsavgift:

  0,42124%

  Reparationsfond:

  1 876 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1959

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Rödstjärten

  Lägenhetsnummer:

  13

  Antal lägenheter:

  180

  Antal lokaler:

  32

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. Planen ligger till grund för fondering eller nyttjande av fondmedel. Elledningar har bytts ut under 2008-2009. Badrummen är renoverade under 90-talet, fönster, balkongdörrar och entrédörrar är nyligen utbytta. Föreningen har gemensamhetsel vilket innebär att föreningen står för abonnemangskostnad och lägenhetsinnehavaren betalar för sin egen förbrukning. Föreningen tecknar tilläggsförsäkring så de boende behöver endast teckna sin egen hemförsäkring  Föreningens ekonomi:

  Stabil förening med god ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  Låsbyte har genomförts för samtliga bostäder. Entrétaken har bytts ut. Lekparken har renoverats/bytts ut. Garagen och soprummen har målats utvändigt. Relining av vissa stammar. Tvättstugerenovering är gjord. Därutöver har ett nytt lusthus byggts och en ny uteplats iordningställts. Översyn och reparation av avloppsstammar samt översyn av ventilationssystemet 2016:12 st nya parkeringsplatser vid Odensalagatan. 2016: Besöksparkeringar på Skolgatan. 2016: Dörrbyten i källare samt målning. 2016: Indviduell elmätning. 2017: Målning trapphus 2017: Ev åtgärda smidesräcken och stentrappor  TV/Internet:

  Gemensamt avtal med Com Hem för tv-kanaler. Gemensamt avtal med Bredbandsbolaget för Internet, bredband 100/10 Mbit/s samt telefoni mini ingår.  Parkering:

  Kö till garageplats. Kö till parkeringsplats.  Gårdsplan:

  Fina gröna gårdar med gemensamma uteplatser, grillplatser och lekplatser.  Annat:

  Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och den återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB. HSB tar också ut en medlemsavgift på 300 kr från nya medlemmar för helår, vid köp efter 1/7 tas halva avgiften ut (150 kr), detta endast 1:a året, därefter betalar föreningen avgiften.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  158 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor